radio taxi / amruševa ulica, zagreb / lipanj 2017.

Radio Taxi Zagreb povodom blagdana Svih svetih nudi 1000 besplatnih vožnji

Radio Taxi Zagreb 1. studenoga, povodom blagdana Svih svetih, organizira akciju 1000 besplatnih vožnji za starije, nemoćne i obitelji s malom djecom na relaciji Cesarčeva ulica – Mirogoj / Krematorij, odnosno Mirogoj / Krematorij – Cesarčeva.

Ove skupine građana svoj bon za besplatnu vožnju mogu dobiti na taksi stajalištima navedenih polazišta.

>>> PROČITAJTE VIŠE:
TAXI u Zagrebu
Zagrebački restorani

31. listopada i 1. studenoga za sve će građane prijevoz taksijima ovog udruženja od Cesarčeve do Mirogoja / Krematorija ili obrnuto, u jednom smjeru, iznositi fiksno prigodnih 30 kuna. Na vožnjama do drugih gradskih groblja i ostalim relacijama vrijedit će uobičajeni cjenik te vožnje neće poskupljivati bez obzira na očekivanu veliku potražnju, posebnu prometnu regulaciju i gužve, kao što je i redovita praksa Radija Taxi Zagreb.

“Svake godine u zonama groblja na snazi su posebni režimi ograničenja prometa te je pristup u te zone omogućen samo TAXI vozilima, vozilima ZET-a, vozilima invalida i onima s posebnom dozvolom, tako da je starijima, nemoćnima i obiteljima s malom djecom posebno teško doći do groblja. Stoga smo odlučili pokloniti 1000 vožnji od centra grada do groblja i obrnuto kako bismo olakšali našim sugrađanima posjet posljednjim počivalištima njihovih najmilijih. Isto tako, za sve ostale odredili smo posebnu cijenu od 30 kuna u utorak i srijedu, jer autotaksi prijevoz mora biti na usluzi što više naših sugrađana, posebno u ovakvim posebnim prilikama”, rekao je Jozo Kovačević, predsjednik Udruženja Radio Taxi Zagreb.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -