filip ljubić - ceo - q agency zagreb - 2020

Q, hrvatska IT tvrtka, jedna je od 20 web development tvrtki u svijetu

Q, hrvatska IT tvrtka, nakon proglašenja jednom od najbrže rastućih tvrtki u Europi, primila je još jedno prestižno priznanje. Prema ocjeni Clutcha, istraživačke agencije za rangiranje IT tvrtki, “Q” je jedna od 20 najboljih web development tvrtki u svijetu, među deset je najboljih u Europi i najbolja B2B kompanija u Hrvatskoj.

Clutch svake godine radi popis najboljih tvrtki prema zadovoljstvu klijenata. Ona obavlja analize, kontaktira klijente, izrađuje ankete, a sve u svrhu dolaska do što točnijih rezultata odnosno stavova klijenata o tvrtki s kojom surađuju.

Rezultati Clutcha jedinstveni su i objektivni, jer pružaju sveobuhvatan i vjerodostojan uvid u globalne projekte i poslovne procese tvrtki diljem svijeta, zbog čega je ovo veliki uspjeh za hrvatski Q koji se našao među 20 najboljih u svijetu.

“Ponosni smo što je Clutch, kao najpoznatija svjetska platforma za rangiranje IT tvrtki, prepoznao Q kao jednu od najboljih agencija u Europi. Čak 9 od 10 najvećih klijenata Q-a su vodeće svjetske tvrtke u svojim industrijama. Ovo je velika potvrda cijelom timu i poticaj da projekte na kojima radimo podignemo na još višu razinu”, rekao je Filip Ljubić, direktor tvrtke Q.

Ovim priznanjem Q nastavlja s vrhunskim rezultatima

Kada se usporedi posljednjih šest mjeseci, obilježenih globalnom pandemijom koronavirusa, s istim razdobljem prošle godine, prihodi Q-a narasli su za više od 50%. Tijekom istog razdoblja, zagrebačka tvrtka akvizirala je 22 nova klijenta iz osam različitih zemalja. Tim vrhunskih stručnjaka obogaćen je sa 46 novih osoba, a zaposlenicima je na raspolaganju i deset dodatnih benefita.

“Tijekom razdoblja COVID-a nismo željeli rezati troškove. Dapače, već smo u prvom valu zaposlili dodatne ljude u prodaji i komunikacijama te se odlučili globalno fokusirati na industrije koje nisu zahvaćene krizom poput medicine i farmacije, a danas imamo šest klijenata iz tog brzorastućeg sektora”, objašnjava Filip Ljubić poteze koji su doveli do proširenja poslovanja i novih priznanja.

Više o agenciji Q doznajte na mrežnim stranicama na adresi q.agency.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -