pubg duo adria championship 2019

PUBG Duo Adria Championship – gaming turnir u Termama Sveti Martin

PUBG Duo Adria Championship 2019 – gaming turnir za parove s nagradnim fondom od čak 10 tisuća eura, odnosno gotovo 75 tisuća kuna, održat će se 14. prosinca 2019. godine u LifeClass Termama Sveti Martin.

Nakon što su prošle godine uspješno organizirali PUBG prvenstvo Hrvatske s nagradnim fondom od 10 tisuća kuna, ekipa iz Good Game Globala predvođena Nikolom Stolnikom, u suradnji s partnerima, donosi još veći i teži PUBG turnir za najbolje igrače.

Natjecanje će se igrati na PC platformi u dvije faze – online kvalifikacije i offline finale. Ukupni nagradni fond od 10000 eura podijelit će najboljih 12 parova u finalu, od čega će 4000 pripasti pobjednicima. Prijaviti se na turnir možete možete putem službene stranice organizatora Good Game Global.

Osim odličnih PUBG igrača, na event stižu influenceri i streameri kao što su Maro sprEEEzy Miličević, Baro PougljeniMrav Barukčić i drugi.

PUBG Duo Adria Championship je poseban i po tome što će se održati na ponešto drugačijoj lokaciji od onih na kojima se inače održavaju eSport turniri. LifeClass Terme Sveti Martin poznate su po kupališnom turizmu i healthness ponudi, stvarima koje se gotovo nikad ne vežu uz eSport, ali budite sigurni da će se to sve češće događati.

Zdravlje profesionalnih gamera posljednjih je godina sve aktualnija tema, oni najbolji već žive po sličnim režimima kao profesionalni sportaši i to je nešto čemu će se pridavati sve više pažnje. Ako profesionalni i rekreativni sportaši pohode terme i slična odredišta za vrijeme priprema i rehabilitacije, zašto ne bi isto činili i gameri?

Što je PUGB?

Playerunknown’s Battlegrounds (PUGB) je tip igre Battle Royale, u kojoj stotinu igrača na početku svakog meča iskače iz aviona na veliki otok, gdje igrač(i) treba pretraživati kućne, tvornice i razne objekte kako bi što prije pronašli opremu i oružje i pobili svu konkurenciju.

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) je online multiplayer igra. Battle royale igra razvijena i objavljena od strane tvrtke za video igre Bluehole, a sama igra je inspirirana japanskim filmom Battle Royale iz 2000. godine.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -