proljetno čišćenje uz samsung / 2021.

Proljetno čišćenje uz veliku ponudu Samsung uređaja koja se ne propušta

Stiglo je proljeće, a s njim i tradicionalno proljetno čišćenje! Vrijeme je za uživanje u besprijekornoj svježini i čistoći doma! Stoga se Samsung potrudio napraviti sjajnu ponudu s popustima do 25% na odabrane modele usisavača, perilice i sušilice rublja, ali i na kombinirane perilice i sušilice rublja.

Inovativna WW8500T perilica rublja koristi dubinsko i higijensko čišćenje parom koje uklanja 99,9% bakterija i alergena sa odjeće. Zahvaljujući Eco Bubble tehnologiji, prašak za rublje se pretvara u mjehuriće pa brzo ulazi u tkaninu. S lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju, čuvajući boje i teksturu tkanine. Ukoliko ste zaboravili ubaciti neki komad odjeće, AddWash tehnologija omogućuje njihovo jednostavno dodavanje tijekom pranja.


Kada je u pitanju sušenje rublja, uz DV8000T sušilicu rublja, odjeća će biti izuzetno brzo osušena i spremna za nošenje. Birajući ciklus Superbrzina, mješovito punjenje odjevnih predmeta od pamuka i sintetike može biti suho za samo 81 minutu. Pomoću Silent Dry tehnologije, koja prigušuje zvuk i algoritma za optimizaciju brzine vrtnje, smanjit će se razina buke.

Korisnici će moći uživati u slobodnom vremenu dulje i bezbrižnije, jer čišćenje doma nikada nije bilo brže. Jet 90E usisivač jednostavno i temeljno čisti različite vrste podova, dok turbo četka kupi sitne čestice prašine iz tepiha. Uz to, petoslojni filtrirajući sistem uspješno eliminira prašinu i alergene iz zraka.

Ovi uređaji zajedničkim snagama čine dom svježim i čistim. Štede vrijeme, ali i kućni budžet zahvaljujući popustima do 25% i to za svaku kupovinu navedenih uređaja do 2. svibnja 2021. ili do isteka zaliha. Izabrani proizvodi dolaze i s pet godina garancije. Ona vrijedi za određene perilice rublja i usisivače kupljene od 1. ožujka do 30. lipnja 2021. godine. Također, to vrijedi i za sušilice rublja te kombinirane perilice i sušilice rublja kupljene od 1. travnja do 31. svibnja. Više doznajte na mrežnim stranicama Samsunga na adresi samsung.com.

Video: Samsung Jet usisavač idealan za proljetno čišćenje

Tagged