soulcraft / yoga - meditacija - likovnost - glazba / fužine 2020

Proljetno buđenje u Fužinama uz jedinstvene likovne, glazbene i joga radionice

Ovo proljeće, točnije od srijede, 1. pa sve do nedjelje, 5. travnja 2020. godine u bajkovitim Fužinama u Gorskom Kotaru, ženski trio sastavljen od zenyoga učiteljice i aromaterapeutkinje Koraljke Šiletić, akademske kiparice i waldorfske pedagoginje Melite Omeragić te jazz vokalistice i autorice, waldorfske pedagoginje i muzikoterapeutkinje Melite Lovričević, organizira prvi Soulcraft seminar i poziva sve na proljetno buđenje tijela i uma uz yogu, meditaciju, likovnost i glazbu! Tijekom pet dana druženja u inspirirajućem prirodnom okruženju u Fužinama, pod vodstvom stručnih voditeljica vaša tijela, umove i srca probudit će niz pomno osmišljenih yoga, likovnih i glazbenih radionica proučavajući temu četiri velika elementa (voda, vatra, zrak i zemlja) te će se polaznicima kroz vježbe i radionice iskustveno otkrivati obilježja svih elemenata od kojih je, prema drevnim vjerovanjima, sagrađen svemir, ali i vaš unutarnji svijet.


“Nakon dugogodišnje suradnje i ispreplitanja zajedničkih iskustava na seminarima yoge i radionicama glazbe i likovnosti spontano se i izrodila ova ideja. Promatrajući doživljaje i želje naših polaznika i vođene osobnom intuicijom razmišljale smo na koji način u potpunosti potaknuti i iznjegovati tijelo i um, aktivirajući pritom sva osjetila! Tako ćemo u pet dana obnavljajućeg druženja na seminaru, multisenzornim pristupom kroz niz zabavnih, edukativnih i pomno osmišljenih yoga, likovnih i glazbenih radionica proučiti temu četiri velika elementa i pristupiti sebi na jedan posve nov, svjež način, umom početnika, probudivši naše tijelo i um!”, navodi Koraljka Šiletić, jedna od voditeljica seminara, zenyoga učiteljica i aromaterapeutkinja.

Za dodatne informacije, prijave i upite javite se na mail adresu soulcraft.seminar@gmail.com ili na broj telefona 098 907 3542.

Melita Omeragić, akademska kiparica i waldorfska pedagoginja

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged