proljetna rasprodaja knjiga - vbz - 2021.

Proljetna rasprodaja knjiga od 13. do 27. travnja na Velesajmu (paviljon 7)

Proljetna rasprodaja knjiga u organizaciji izdavačke kuće VBZ organizirat će se na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 7a od 13. do 27. travnja 2021. godine. Tu ćete moći kupiti knjige po izrazito povoljnim cijenama i to radnim danom i subotom od 10 do 20, a nedjeljom od 10 do 17 sati.

Za sve one koji i dalje vole i cijene knjigu pripremljeno je više od 5000 naslova na popustima do 90%! Svi knjigoljupci pronaći će na rasprodaji nešto za sebe. U ponudi su knjige iz područja samopomoći i zdravlja, najveći svjetski i domaći publicistički hitovi. Tu će se naći i napeti krimići te mnoštvo inspirativnih romana za svačiji gušt.

U ponudi ćete pronaći naslove u izdanju najvećih domaćih nakladnika. Tako će se uz V.B.Z.-ove knjige naći i sjajni naslovi Mozaik knjige, Naklade Ljevak, Znanja, 24sata, Fokusa, Oceanmora, Profila, Planetopije, Veblea, Leo Commercea i Felix Liber Rijeke.

Iako se vremenska prognoza igra se s nama, tu je uvijek vrijeme za dobru knjigu. Bez obzira na to čitali je ispod dekice dok rominja kiša ili u rascvjetalom sunčanom vrtu. Vidimo se na Zagrebačkom Velesajmu gdje će se održati Proljetna rasprodaja knjiga. Pridržavajući se svih epidemioloških mjera protiv koronavirusa proslavimo proljeće knjigom! Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Zagrebačkog Velesajma na adresi zv.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -