profil logo 2020

Profil – literarni noviteti i veliki popusti u knjižarama i na online platformama

Iako 2020. godine Interlibera neće biti, u knjižari Profil “dali su sve od sebe” da čitatelji ipak dobiju najznačajniji dio onoga zbog čega se Interliber nametnuo kao omiljena manifestacija knjiga u zemlji. A to je mogućnost kupnje knjiga po jako sniženim cijenama, ali i prilika da se predstave brojni novi naslovi.

Cijene Profilovih naslova od 9. studenog 2020. godine bit će snižene u brojnim knjižarama i knjižarskim lancima diljem zemlje. Popusti će se kretati od 20 posto za nove naslove (knjige izdane u posljednjih godinu dana) pa sve do 90 posto za nešto starija izdanja.

Isti popusti vrijedit će i u svim online knjižarama, ali i na svim Profilovim platformama te će biti popraćeni brojnim prigodnim akcijama. Na Profilovoj Facebook stranici organizirana je i superakcija pod nazivom Internetliber u kojoj nudimo više od 700 naslova po sniženim cijenama, a dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 100 kuna.

Posebno veseli činjenica što su pristigli brojni literarni noviteti, preciznije 16 sjajnih knjiga pripremljenih za ovo za izdavače, najvažnije razdoblje u godini.

Od proznih naslova tu je senzacionalan, višestruko nagrađivan roman “Djevojka, žena, drugo” Bernardine Evaristo

Riječ je o romanu koji se zasad prevodi na 34 jezika (od kojih i mongolski, gruzijski pa i sinhaleški jezik), dobio je i nagradu Booker, a Evaristo se upisala u povijest kao prva crnkinja koja je dobila to prestižno priznanje. Skrenuli bismo pozornost i na Nešto crveno pokraj ceste književnice Anne Tyler, novi prijevod jedne od najboljih američkih autorica našeg doba.

Od publicističkih pak knjiga izdvajamo Kapital i ideologiju, novi bestseler francuskog ekonomista Thomasa Pikettyja, hit-knjigu Sve što znam o ljubavi književnice Dolly Alderton te knjigu Franjo Kuharić – Kardinal i vlast povjesničara Miroslava Akmadže u kojoj autor donosi niz dosad nepoznatih detalja o životu i djelovanju zagrebačkog nadbiskupa i kardinala Franje Kuharića.

Pripremljen je i niz izuzetnih knjiga za djecu

Knjige su napisali nagrađivani ii iznimno popularni strani autori, od kojih izdvajamo slikovnicu Svi bismo trebali biti feministi nigerijske spisateljice Chimamande Ngozi Adichie u kojoj je autorica svoj čuveni TED govor preradila za djecu. Najmlađe će čitatelje sigurno razveseliti i nove knjige domaćih zvijezda: Jura i upute za odrastanje nagrađivanog tandema Romana Simića i Manuela Šumberca, Suli u avanturi – škola sjajnog dvojca Maje Šimleše i Svena Nemeta, zatim Mala Mica dizajnerica Marije Gradečak i Totalno moja priča, neki drugačiji dnevnik, novi autorski projekt urednice knjiga za djecu Jelene Bevandić, koji je nastao u suradnji s kreativnim dizajnerima iz Studija 2M.

Više informacija o dostupnim knjigama doznajte na Facebook stranici Profila.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -