mađerkin breg, međimurje - 2020

Preporuka za savršen izlet iz Zagreba – upoznajte Međimurje u društvu Putoholičara

Tražite li idealnu lokaciju nedaleko od Zagreba, za maknuti se iz grada i provesti savršen dan u prekrasnoj prirodi? Posjetite Međimurje, uživajte u slikovitim predjelima, degustaciji odličnih međimurskih vina i doznajte zašto je zeleno Međimurje najuspješnija destinacija kontinentalne Hrvatske. Putnička agencija World Traveler u suradnji s poznatim Međimurcima – Putoholičarima – 21. lipnja 2020. godine organizira savršen jednodnevni izlet u Međimurje, za sve vas iz Zagreba i okolice koji se želite maknuti sa gradskog asfalta i uživati u bogatoj ponudi Međimurja, najsjevernije hrvatske županije.

Izlet za ljubitelje svježeg zraka i vrhunskog vina

Ovaj izlet odličan je izbor za sve ljubitelje svježeg zraka, dobrog društva i još boljeg vina pa ako se ubrajate u njih, pridružite nam se – Iva i Branko, svjetski putnici s međimurskom adresom, otkrit će vam sve ljepote kraja u kojem žive!

Kušat ćete nagrađivane autohtone sorte međimurskog vina, proizvoda kojim se ovaj kraj posebno ponosi i uživati u pogledu na vinograde, ljepše i od onih toskanskih, u kojima domaćini vode brigu o svakom trsu. Što god vi mislili, Međimurci će vas uvjeriti da je prvo naftno polje u svijetu otkriveno baš kod njih, u selu Peklenica, a to se onda mora i obići.

Rezervirajte 21. lipanj za savršen dan u Međimurju

Za fantastičan pogled, popeti ćete se na vrh Mađerkinog brega, prekrasnog prirodnog vidikovca s kojeg se vide Austrija, Mađarska i Slovenija. Ljubazni domaćini će vas okrijepiti uz Meso z tiblice, poznatu međimursku deliciju i naučiti što je to međimurska nutella. Pripremite se posjetiti najsjeverniju točku Hrvatske, slikoviti Žabnik na rijeci Muri i proći kroz labirint ljubavi i energije.

Savršen dan završava finim ručkom, odličnim vinom i međimurskom gibanicom u prirodnom okruženju omiljenog međimurskog izletišta i glazbu uživo. Postoji li bolji plan za 21. lipanj?

Upoznajte Međimurje u društvu Putoholičara

Cijena ovog jednodnevnog izleta iz Zagreba iznosi 295 kuna po osobi, a uključuje prijevoz udobnim autobusom, sve razglede prema programu, degustacije vina u dvije vinarije te ručak (mesna i vegan opcija).

Za detalje i rezervaciju svog mjesta javite se direktno putničkoj agenciji World Traveler na besplatni info telefon 0800 666 669.

mađerkin breg, međimurje - 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Preporuka za savršen izlet iz Zagreba – upoznajte Međimurje u društvu Putoholičara

Comments are closed.