praznici na bernaysu / 2021.

Praznici na Bernaysu – osiguraj školarinu za studij i postani direktor radija!

Sudjelujte na u edukativnom i interaktivnom programu pod nazivom “Praznici na Bernaysu” i možda Vama dopadne školarina za studij na Edward Bernays University Collegeu. Osvajanje ove vrijedne školarine dostupno je svim maturantima i studentima iz cijele Hrvatske.

Ovogodišnji program tradicionalnog Bernaysovog projekta odvija se u suradnji s Amm global institutom, Enterom Zagreb te Termama Sveti Martin, a održat će se u subotu, 15. svibnja 2021. godine putem online platforme. Kroz ležerna predavanja sudionici Praznika saznat će novosti o aktualnim trendovima iz područja odnosa s javnošću, medija, turizma i novih trendova.

Praznici na Bernaysu, novo virtualno izdanje konferencije, donosi zanimljiva predavanja o digitalnoj (r)evoluciji u event i kreativnim industrijama. Bit će razgovora o novim generacijama, kreiranju doživljaja u turizmu te povezanosti društvenih mreža i destinacija. Također, virtualni Praznici na Bernaysu okupit će i zanimljive goste.

Tu će biti Bernaysovi alumniji i predavači, vlasnici raznih agencija, a doći će i direktor radija Enter Zagreb. Doći će i travel influenceri, radijski DJ-evi i televizijski voditelji te mnogi drugi. Samo da napomenemo, u pauzama od programa čeka te i mix hitova Enter Peglaone.

Prijave za sudjelovanje u programu Praznici na Bernaysu otvorene su do 13. svibnja – prijavite se i školarina je možda vaša!

Kao i do sada, u okviru programa sudionici imaju mogućnost sakupljati bodove i na taj način zaslužiti vrijedne nagrade. Glavne nagrade su dvije jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija te dva puta po 30% popusta na jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija. Uz to, tu su i nagrade partnera događaja. Možete postati direktor radija Enter Zagreb i upravljati najboljim hitovima na jedan dan. A možete odmarati i s još jednom osobom dva noćenja u Termama Sveti Martin. Za sve ostale sudionike Praznika osigurano je 2.000 kuna popusta za jednogodišnju školarinu za studij po izboru.

Praznici na Bernaysu besplatan je edukativni projekt namijenjen maturantima i studentima preddiplomskih studija. Ovaj program kroz godine je okupio 200-tinjak sudionika, koji su konkurirali za osvajanje glavnih nagrada – školarina za jedan od Bernaysovih studija. Uz neizostavnu zabavu i nova poznanstva, Praznici donose zanimljiva predavanja i radionice o aktualnim temama iz svijeta medija, odnosa s javnošću, evenata, kreativne industrije, turizma i brendiranja. Više informacija o ovogodišnjem izdanju Praznika na Bernaysu te studijskim programima komunikacija i turizma, provjeri na bernays.hr.

Tagged