samsung galaxy s10 plus 2019

Popravak mobilnog telefona u samo sat vremena? Uz Samsung je i to moguće!

Vaš mobilni telefon je odbio poslušnost. Gasi se sam od sebe, ne čujete sugovornika, ne reagira na dodir? Nošenje mobitela na servis uvijek je predstavljalo određeni problem, a to je biti bez uređaja na par dana. U Samsungu su još jednom pokazali da znaju osluškivati potrebe korisnika te su ponudili još jednu kvalitetnu i efikasnu uslugu. Ako imate problem sa svojim mobilnim uređajem, više ne morate danima čekati na rezultat dijagnostike i popravak jer je za rješenje kvarova sada dovoljno svega 60 minuta. U slučaju da se radi o složenijem kvaru i da je za popravak ipak potrebno više od sat vremena, Samsung će riješiti problem u što kraćem roku te vam ponuditi dostavu popravljenog uređaja ravno na kućnu adresu.


Anytime Servis usluga za vlasnike kućanskih uređaja

Često se radno vrijeme servisa poklapa s našim radnim vremenom pa se dogodi da kada konačno izađemo s posla kako bi odnijeli svoj uređaj na popravak, servis je zatvoren. Samsung je doskočio ovom problemu i njegovi servisni centri sada rade znatno dulje jer nastoje pratiti potrebe suvremenog, zaposlenog čovjeka. Anytime Servis usluga za vlasnike kućanskih uređaja dostupna je svakog radnog dana od 17 do 21 i vikendom od 10 do 18 sati, do 31. listopada 2019. godine.

Ukoliko niste u mogućnosti dostaviti uređaj osobno u servis, ne brinite. Tu je Samsung pogodnost Servisa od vrata do vrata. Na vama je samo da nazovete Samsung pozivni centar i zatražite pogodnost, a Samsung će organizirati preuzimanje uređaja na vašoj adresi, servis te povratak istog na željenu adresu. I to sve potpuno besplatno.

Kao lider i jedan od najvećih inovatora tehnologije u svijetu, Samsung Electronics već pola stoljeća stvara budućnost i mijenja živote svojih korisnika, pružajući im inovativne proizvode i vrhunske usluge, kao i besprijekorno iskustvo.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged