poco x3 nfc 2020

POCO X3 NFC službeno predstavljen – performanse, zaslon, kamera i baterija otkrivaju njegovu silinu i moć

Poco, brand koji je Xiaomi u siječnju 2020. godine odvojio iz svog portfelja, predstavio je novu svjetsku silu u mid-range klasi pametnih telefona, Poco X3 NFC. Skrojen po mjeri mladih zaljubljenika u tehnologiju i gaming ljubitelja, Poco X3 NFC nudi isključivo vrhunske specifikacije koje vam trebaju u segmentu performansi, zaslona, fotografije i baterije. Upravo one performanse koje su vam potrebne s novim Qualcomm Snapdragon 732G procesorom. POCO X3 NFC usmjeren je na pružanje “nevjerojatnog iskustva” prilikom svakodnevnog korištenja uređaja te optimalnog gaming iskustva. Pokreće ga trenutno najjači Qualcommov 4G procesor – Snaprdragon 732G čiju arhitekturu čine četverojezgreni Kryo 470 te Adreno 618 Elite Gaming series grafika, čime POCO X3 NFC može pružiti vrhunske performanse i nevjerojatne AI mogućnosti.

Kako bi se osiguralo nesmetano korištenje uređaja i besprijekorno korisničko iskustvo, Poco je u ovaj pametni telefon ugradio LiquidCool 1.0 Plus tehnologiju te veću bakrenu toplinsku cijev koji smanjuju zagrijavanje procesora za 6 stupnjeva. Zahvaljujući najnovijoj Game Turbo 3.0 opciji, zaljubljenici u igre mogu dodatno optimizirati performanse i tako dobiti samo najbolje od moćnog hardvera. Osim toga, Poco X3 NFC opremljen je i linearnim motorom Z osi koji pruža savršeni taktilni feedback s preko 150 vibracijskih načina rada za različite načine korištenja.

Upravo ona zaokupljenost koja vam je potrebna s 120Hz + 240Hz zaslonom i stereo zvučnicima

POCO X3 NFC opremljen je 6,67” FHD + DotDisplay zaslonom moćne kombinacije od 120Hz brzine osvježavanja zaslona i 240Hz brzine kojom zaslon reagira na dodir. Osim toga, ovaj fini zaslon posjeduje i DynamicSwitch funkciju koja po potrebi automatski prebacuje brzinu osvježavanja zaslona na 50, 60, 90 ili 120 Hz i to ovisno o načinu korištenja uređaja kao i formatu sadržaja na ekranu.

DynamicSwitch funkcija optimizira trošenje energije telefona prepoznajući koju je jačinu brzine potrebno održavati u slučaju intenzivnog korištenja poput igranja igrica ili u slučaju lakšeg korištenja poput čitanja. Brzina od 240Hz osigurava čak 33% bržu reakciju zaslona na dodir u odnosu na većinu pametnih telefona na tržištu, čime POCO X3 NFC ima kompetitivnu prednost u odnosu na pametne telefone tog ranga na tržištu. Osjećaj potpune zaokupljenosti upotpunit će i par vrhunskih stereo zvučnika pri čemu 4cc gornji te 1cc donji zvučnik i 0,5 mm vibracijska amplituda osiguravaju kristalno čisti zvuk i potpunu prepuštenost igranju. Zvučnici imaju i mogućnost samočišćenja što osigurava dugoročnu kvalitetu neprigušenog zvuka.

Upravo one fotografije koje su vam potrebne sa 64 MP AI četverostrukom kamerom

POCO X3 NFC sastoji se od četverostruke stražnje kamere – 64 MP glavne kamere, 13 MP ultraširoke kamere, 2 MP makro kamere i senzora dubine 2 MP. Glavna kamera telefona opremljena je Sony IMX 682 senzorom otvora blende f/1.89 te 1.6µm 4-in-1 Super Pixel opcijom za detaljne i ultra čiste slike. Ultra širokokutna kamera od 13MP može se pohvaliti vidnim poljem od 119 ° potpomognutim otvorom blende f / 2,2 i veličinom piksela od 1,0 µm, dok makro kamera od 2MP i senzor dubine dodatno osnažuju mogućnosti glavne kamere. S prednje strane POCO X3 NFC ima malu3.8 mm točku koju čini kamera od 20MP s otvorom blende f / 2.2 i Super Pixel opcijom od 1,6 µm, idealna za snimanje čistih selfija.

Za one koji se žele izdvojiti iz gomile, POCO X3 NFC sadrži mnoštvo kreativnih značajki, uključujući šest opcija kaleidoskopa, Gold vibes način, Cyberpunk način, brojne nove foto filtre, kao i AI Skyscaping 3.0, koji predstavlja nove kreativne načine za uljepšavanje feed korisnika na društvenim mrežama. Ljubiteljima videozapisa na raspolaganju je i 4K video snimanje kao i brojne druge značajke uključujući glatko zumiranje videozapisa, maksimum fokusa i AE / AF zaključavanje. Uključena podrška za LOG / RAW format i Vlog način ne samo da osiguravaju da korisnici mogu snimiti svoje najvažnije trenutke u najvećoj kvaliteti, već osiguravaju i proizvodnju video sadržaja za profesionalne potrebe.

Upravo ona baterija jačine 5.160 mAh s 33W brzim punjenjem koja vam je potrebna

POCO X3 NFC opremljen je baterijom jačine 5.160 mAh koja može trajati čak 2 dana s umjerenim korištenjem. U paketu dolazi i punjač jačine 33W kojim će POCO X3 NFC biti spreman na 100% snage za samo 65 minuta, odnosno na 62% snage u pola sata i sve to zahvaljujući Middle Middle Tab (MMT) tehnologiji koja je promijenila standardni način punjenja baterija. Naime, do sada je dotok električne energije u uređaj dolazio od dolje prema gore, dok inovativna MMT tehnologija osigurava punjenje uređaja kojim će dotok električne energije dolaziti iz sredine i simultano se širiti prema vrhu i sredini uređaja. Na taj način osigurano je brže i konzistentnije punjenje uređaja te dugovječnost baterije.

POCO X3 NFC dolazi u varijantama od 6 GB RAM + 64 GB ROM i 6 GB RAM + 128 GB ROM, u a sklopu zagrebačkog i splitskog Mi Storea i online Mi Storea očekuje se početkom listopada 2020. godine. Za sve Xiaomi uređaje kupljene u sklopu online i fizičkog Mi Storea i/ili kod ovlaštenih distributera osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen, što omogućuje maksimalnu pristupačnost i lakoću korištenja Xiaomijevih uređaja.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged