balcannes 2020

Počinje lov na lavove BalCannesa: Novi koncept prijava za posebne okolnosti

Opet se nudi jedinstvena prilika za prezentiranje svoga rada pred klijentima iz cijele regije: do 4. rujna 2020. godine otvorene su prijave za BalCannes! Komunikacijska industrija izazovne okolnosti već mjesecima uspješno prevladava kreativnošću, inovativnošću i vještom komunikacijom – stoga je BalCannes odlučio podržati napore industrije i cijeloj regiji pokazati najkvalitetnije agencijske projekte tijekom protekle godine. Prijave su bitno pojednostavljene – dovoljno je ispuniti jednostavan obrazac te uz njega priložiti kratki video (na matičnom ili engleskom jeziku, s titlovima ili bez njih – sve se računa) već ranije korišten za projekt. Svi se mogu prijaviti besplatno – uz naknadu za sudjelovanje samo za 25 odabranih najkvalitetnijih regionalnih projekata, sigurno je sigurno.

I ove godine tri žirija BalCannesa – predstavnici klijenata, agencija i medija – odabrat će dobitnike devet lavova koji su pokorili zakone komunikacijske džungle i time zaslužili priznanja u sljedećim kategorijama: Najbolja BalCannes agencija, Najbolji BalCannes projekt, Posebna nagrada žirija klijenata, Posebna nagrada žirija agencija, Posebna nagrada žirija novinara, Najbolji projekt za inozemno tržište, Najbolji regionalni projekt, Nagrada za hrabrost klijenta i New normal – izvanredna nagrada u izvanrednim okolnostima!

Mali projekti ili velike kampanje; domaći projekti, ali i oni za strana tržišta, prije korone ili u novom normalnom – sve dok su ostvareni od 1. svibnja 2019. do 4. rujna 2020. – možete ih prijaviti na BalCannes i s njima se predstaviti klijentima iz čak osam zemalja te proširiti dobar glas o svojoj agenciji.

Najbolja pozivnica za ovogodišnji Weekend Media Festival jest činjenica da se iz godine u godinu u Rovinju okuplja sve veći broj klijenata. Zato budite i vi dio ovog medijskog festivala i ponesite dobru volju – to je jedino što Weekend od vas traži. U slučaju izvanrednih okolnosti revija BalCannesa, koju i ove godine podupire i Hrvatska gospodarska komora, održat će se online, u već potvrđeno fantastičnim uvjetima – gdje će ju iz svojih domova moći pratiti baš cijela regija!

Za sve informacije posjetite balcannes.com. I požurite – bliži se trenutak odluke.

O organizatorima

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeća je strukovna udruga u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija. HURA organizira nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim natjecanjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte.

Bori se za poboljšanje tržišnih uvjeta i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savjetovanje i drugo. Izvan granica djeluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku.

Weekend Media Festival je najveći regionalni festival komunikacija koji svake godine okuplja više od 6.000 stručnjaka, predavača, panelista, posjetitelja, stranaca, lokalaca i svih onih koji žele znati više o budućnosti medija i digitalnih tehnologija. Već tradicionalno, centralno mjesto održavanja Weekenda je Rovinj, a slavlje traje tri dana. Tijekom spomenutog razdoblja sve sudionike očekuje niz zanimljivih tema, panela te provokativnih i konstruktivnih rasprava o trendovima u medijskoj industriji.

Uz to, Weekend je poznat i kao mjesto najbolje zabave o čijim se partyjima priča još mjesecima kasnije. Kreativno dokoličarenje rezervirano je i ove godine u Staroj tvornici duhana u Rovinju od 24. do 27. rujna. Pod sloganom I love Weekend festival će obilježiti ljubav, povezanost i prijateljstvo, a sve to uz pridržavanje svih propisanih mjera zaštite, jer je sigurnost ipak na prvom mjestu.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged