PlanetSport TV - VipNET - B.Net - 2018.

PlanetSport će u iduće tri sezone prikazati 120 utakmica UEFA Lige prvaka

Vipnet je počeo s emitiranjem programa PlanetSport na kojima ćemo u iduće tri sezone pratiti utakmice najgledanijeg sportskog natjecanja na svijetu – nogometa! Korisnicima je na raspolaganju pet (5!) PlanetSport programa koji će svakog utorka i srijede uživo emitirati srazove najvećih europskih klubova u terminima u 18:55 i 21 sat.

PlanetSport paket programa sa svim utakmicama Lige prvaka, korisnicima je dostupan već od 45 kuna mjesečne naknade. PlanetSport 1 i 2 programi će biti emitirani neprestano, dok će PlanetSport 3, 4 i 5 programi biti aktivni utorkom i srijedom na dan odigravanja utakmica.


Novi paket će uz pet PlanetSport programa sadržavati i osam sportskih kanala (Sportskool, Motors TV, Extreme Sports, Nautical channel, SK Golf, Body in Balance, Lov i Ribolov i Auto Motor und Sport) kao i dva kanala za odrasle (Hustler TV HD, Private TV). Dodajmo i to da će sve do 1. listopada 2018. godine korisnici biti oslobođeni plaćanja mjesečne naknade za korištenje PlanetSport programskog paketa!

PlanetSport donosi Ligu prvaka do 2021. godine

Otkupljena su prava prijenosta utakmica za sezone 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti. Podsjetimo, Vipnet ima prava na sve utakmice uživo utorkom i srijedom – osim jedne koju odabire javna televizija. Prijenosi utakmica uživo počinju u kolovozu s posljednjom kvalifikacijskom rundom, nastavljaju se s prijenosima grupne te knockout faze.

U okviru ugovora, Vipnet je otkupio prava na arhivske utakmice Lige prvaka. Osim arhive, nositelji su prava i za otprilike 200 sati dodatnog sadržaja Lige prvaka poput sažetaka, magazina i sl.

UEFA Liga prvaka dostupna na svim Vipnetovim TV platformama

Utakmice UEFA Lige prvaka bit će dostupne na svim Vip i B.net TV platformama u svim dijelovima Republike Hrvatske. To konkretno znači da će korisnici Ligu prvaka moći pratiti u HD kvaliteti preko vlastite Vipnetove optičke mreže. A ona je, dodajmo, dostupna u više od 480.000 kućanstava u Hrvatskoj.

Uz to, najgledanije sportsko natjecanje bit će dostupno u HD kvaliteti na Vip satelitskoj televiziji. Također, utakmice možete pratit i preko IPTV-a, odnosno na bakrenoj infrastrukturi.

Vip TV – najbogatija sportska ponuda na tržištu

Osim utakmica Lige prvaka koje su korisnicima nesumnjivo jedan od ključnih razloga za odabir TV providera, Vipnet već danas nudi najbogatiju sportsku ponudu na tržištu. Dokaz tome je i više od 120 programa u Osnovnom paketu, što je 25 više nego kod glavnog konkurenta.

Premium sportski sadržaj koji se emitira na kanalima Sport klub 1 i Sport Klub 3 u Vipnetu je dostupan već u Osnovnom paketu, a Prošireni paket sadrži više od 25 HD kanala koje glavni konkurent naplaćuje u okviru zasebnog paketa s HD sadržajem. Vipnet na hrvatskom tržištu ima ekskluzivu i za eSport sadržaj koji je također dostupan u Osnovnom paketu.

Tagged