pickbox now - hrvatska pošta - videoteka na bonove - 2021.

Pickbox NOW dostupan u Hrvatskoj pošti – filmovi i serije na dohvat ruke!

Posjet pošti nikad nije bio zabavniji – nakon slanja ili zaprimanja svojih paketa, počastite se fantastičnim serijama i filmova iz Pickbox NOW! Odaberite svoju videoteku na bonove u svim poslovnicama Hrvatske pošte i to kroz nekoliko opcija. Jedan mjesec za 29, šest mjeseci za 162 ili pak 12 mjeseci za 300 kuna!

Pickbox NOW videoteka na bonove prepuna je sadržaja uz koje ćete uživati – od premijera do dobro znanih klasika. Tu su filmovi raznih žanrova, vrhunske serije europske i holivudske produkcije te razni dokumentarci. Dodajmo da su svi sadržaji prevedeni na hrvatski i prikazuju se bez reklama. Sve kako biste mogli u njima u potpunosti uživati.

Kako aktivirati Pickbox NOW bon? Nakon što odaberete svoj bon, unesite ga nakon registracije na mrežnoj stranici pickboxnow.com/hr. Napominjemo da sve sadržaje možete gledati na više uređaja istovremeno. Koju god opciju odabrali, niste dugoročno vezani za Pickbox NOW. Ugovorna obveza ne postoji, a ovu televizijsku uslugu možete otkazati bilo kad.

Što za Vas izdvajamo od filmova i serija u videoteci Pickbox NOW

  • Legendarna kriminalistička serija Poirot o ekscentričnom detektivu koji rješava misteriozne slučajeve. A sve prema zamisli Agathe Christie.
  • Dramska serija Šest sestara o bogatoj španjolskoj obitelji i poteškoćama s kojima se susreću nakon preuzimanja obiteljskog posla.
  • Kriminalistička serija Shetland o zločinima unutar malog istoimenog otoka.
  • Dramska serija Indian Summers s radnjama smještenima tijekom zalaza moći Britanskog carstva u Indiji.
  • Film Dorian Gray priča je o mladiću koji je spreman izgubiti svoju dušu kako bi ostao zauvijek lijep.
  • Film Zvuk srca o mladiću koji uz pomoć svog glazbenog talenta pokušava pronaći svoje roditelje, također glazbenike.
  • Biografski film Kralj salse o glazbeniku koji je upoznao New York sa salsom, doživio svjetsku slavu, ali i strelovit pad.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -