šime klarić i krešimir bubalo :: pevex i nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela :: 2023.

Pevex i Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela potpisali sporazum o suradnji

Pevex i Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela potpisali sporazum o suradnji, a o tim novim sporazumom vlasnicima obiteljskih i malih hotela “štedi se vrijeme i novac u novom ciklusu investicija”. “Simbolički rečeno, za vlasnike naših hotela nakon nekoliko mršavih godina uzrokovanih pandemijskom krizom pred nama su debele godine. Dodat ću da je Hrvatska jedna od najatraktivnijih destinacija. A prema trenutnom bookingu u obiteljskim i malim hotelima, očekuje nas rekordna turistička godina. No, očekuju nas i novi investicijski ciklusi”, rekao je Šime Klarić, predsjednik Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela na potpisivanju sporazuma o suradnji s Pevexom koje se održalo u zagrebačkom hotelu As.


Šime Klarić je dodao i kako za nove investicije vlasnici obiteljskih hotela trebaju “snažne i kvalitetne partnere koji mogu odgovoriti na sve njihove zahtjeve”. A takvog partnera prepoznali su u Pevexu, koji ima široku mrežu trgovina raspoređenu po čitavoj Hrvatskoj, bogatu ponudu proizvoda i brojne pogodnosti. Dodajmo i da Pevex u svom klubu partnera već ima oko 57.500 poduzetnika i obrtnika. A kako dio vlasnika obiteljskih i malih hotelijera već surađuje s njima, ovo se partnerstvo prirodno nametnulo.

Pevex pomaže zelenu transformaciju malog hotelijerstva

Obiteljski i mali hoteli najčešće se nalaze u manje razvijenim destinacijama, a čak četvrtina ih je na kontinentu. U njihovoj ponudi naglasak je na autentičnom, lokalnom i zdravom. Također, oni čuvaju baštinu i prostor kao resurs. A od prošle, 2022. godine, u skladu s zelenom i digitalnom transformacijom svojim članovima koji zadovolje stroge kriterije održivog poslovanja nude i prestižni eco certifikat. A više o ovoj udruzi doznajte na mrežnim stranicama na adresi omh.hr.

Zeleno poslovanje postalo je nužnost. I to ne samo zbog zahtjeva naših osviještenih gostiju za ekološki prihvatljivim smještajem, nego i zbog velikih ušteda za hotelijere. No, zelena i digitalna transformacija podrazumijevaju i znatna ulaganja u objekte. U tom smislu iznimno nam je važna podrška kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti. Ali važna nam je podrška našeg generalnog partnera Pevexa koji je prepoznao i ovaj projekt. Cilj nam je da u suradnji s tvrtkom Pevex potaknemo sve obiteljske i male hotele na zelenu i digitalnu transformaciju te nužne investicije koje će dodatno podignuti razinu kvalitete i učvrstiti status obiteljskog i malog hotelijerstva kao lidera u hrvatskom turizmu”, dodao je Šime Klarić.

“Suradnjom s Udrugom obiteljskih i malih hotela Pevex povećava broj zadovoljnih veleprodajnih kupaca. Ali postaje siguran, povoljan i poželjan partner za više od 200 članova – vlasnika hotela. Njima osiguravamo na jednom mjestu sve potrebno za izgradnju, uređenje i opremanje objekata. Potpisivanjem sporazuma o suradnji svi kupci, članovi Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela ostvaruju pogodnosti na sav naš asortiman koji broji više od 65 tisuća artikala. A zahvaljujući izvrsnoj suradnji s više od 450 domaćih i inozemnih dobavljača Pevex članovima Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela pruža povoljniju te lakšu dostupnost roba. No, ona istodobno jača partnerske odnose”, rekao je Krešimir Bubalo, predsjednik Uprave Pevexa.

Tagged