parfumerija martimex zagreb 2017

Parfumerija Martimex u društvu zadivljujućih adventskih dekoracija u Zagrebu

Svi će se složiti kako su biranje darova za obitelj, prijatelje i poslovne partnere jedno od najstresnijih blagdanskih iskustava. Kupovina poklona, umatanje, mašne, čestitke… Dođe li vam da iziđete na kolačić ili šampanjac i napravite ugodnu pauzu od shoppinga?! Ovih blagdana pronaći ćete sve na jednome mjestu – u Parfumerijama Martimex. Dok birate savršene poklone, uživajte u gastro čaroliji – najfinijim slanim i slatkim okusima od čak nekoliko vrsta čokolade. Martimexove vile pomoći će vam odabrati najfinije parfemske note, a Martimexovi vilenjaci prigodno ih i umotati. Baš kao što to rade majstori u najvećim svjetskim prijestolnicama. A zvijezda te božićne čarolije bit ćete upravo Vi!

Martimexove vilinske preporuke za savršen niche blagdanski odabir

Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum – veliki umjetnik i kreativac Francis Kurkdjian želio je stvoriti orijentalno – cvjetni miris koji se na koži stapa kao topla, kremasta ambra i cvjetno – drvenasti povjetarac.

A tu je mirisnu poeziju ulio, ni više ni manje, u neobičnu bočicu od puhanog stakla, koja nastaje spajanjem triju elementa – minerala, vatre i zanatskog umijeća. Uz dodatak 24-karatnog zlata i oznaku od 540 stupnjeva, temperaturu pri kojoj bijeli kristal postaje crven, dajući bočici vatreno crvenu boju. I niche diva je rođena!

Namijenjen ženama i muškarcima, Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum osvaja gorkim marokanskim bademom i šafranom u gornjim notama, u srcu su egipatski jasmin i cedar, a bazu čine mošus, drvenaste note i ambra.

Martimexova ponuda s više od dvadeset svjetskih niche brendova, ove je zime, dodatno proširena i novitetima brendova Laurent Mazzone, Memo Paris, Beaufort London i The House of Oud kako bi, note pažljivo pretočene u mirisne bočice, ispričale neke od svojih najljepših priča.

Tako se najluksuznijoj kolekciji brenda LM Parfums, Gold Label pridružio se parfem Veleno Doré, dok je najljepša zimska Memo Paris priča ove godine ispričana kroz novitet Eau de Memo.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - -