papica fest 2022 - metro hrvatska & portal fina papica

Papica fest 2022 – METRO i Fina papica podržavaju hrvatske restorane

Papica fest jedinstvena je akcija koju zajednički organiziraju METRO Cash & Carry i portal Fina papica. Ova jedinstvena akcija traje od utorka, 15. veljače od utorka, 15. ožujka 2022. godine, a ona nagrađuje kupce Metroa. Naime, u navedenom razdoblju, prilikom kupovine u METRO centrima u iznosu većem od 500 kuna (bez PDV-a), svaki će kupac dobiti kupon u vrijednosti od 50 kuna.


Prilikom posjete više od 400 restorana diljem Hrvatske, uz minimalnu potrošnju od 150 kuna (s PDV-om), kupci mogu iskoristiti kupon i njime umanjiti svoj račun za 50 kuna. S druge strane, restorani kod kojih je iskorišten kupon, prilikom kupnje u METRO centrima u iznosu većem od 800 kuna (bez PDV-a) ostvaruju popust od 50 kuna na ukupan iznos računa. A to je dodatna pogodnost sudjelovanja na Papica festu 2022.

Papica fest pomaže hrvatske ugostitelje

“I ovogodišnjem izdanjem Papica festa potvrđujemo svoju misiju da budemo preferirani partner HoReCa sektoru. Mi pružamo profesionalnu podršku koju oni zaslužuju i onda kada im najviše treba. Upravo stoga smo organizirali Papica fest u doba niske sezone za naše ugostitelje. Cilj je potaknuli konzumaciju u ovom za njih izazovnom periodu godine. Kao dodatan bonus ovogodišnjeg Papica festa osigurali smo zanimljive i vrijedne nagrade za naše kupce”, rekao je Igor Kotaran, direktor marketinga u METRO Hrvatska.

Partneri ovogodišnjeg Papica festa su Zagrebačka pivovara, PBZ Card i Visa, Jamnica i Mutti. U zadnjem, predpandemijskom izdanju Papica festa 2019. sudjelovalo je 338 restorana i podijeljeno je više od 25 tisuća kupona. Kupci u METRO centrima dobili su vrijedne bonove koje su mogli iskoristiti u restoranima, a restoranima su dovedeni novi te unaprijeđeni odnosi s postojećim gostima.

METRO je pokrenuo portal Fina papica kao jedan od načina pružanja podrške ugostiteljima u njihovom poslovanju. On služi kao centralno mjesto komunikacije Papica festa, a na njemu je popis svih restorana koji sudjeluju u ovoj akciji. Tu je i njihova lokacija, kontakti, radno vrijeme i jelovnik. Osobno provjerite da li to stvarno tako na adresi finapapizza.hr.

Tagged