pannonian challenge osijek 2018

Pannonian Challenge dovodi najveće glazbene legende na 20 obljetnicu najpoznatijeg osječkog festivala

Ekstremni sport, urbana kultura i raznovrsni glazbeni program postali su zaštitni znak Pannonian Challengea, najpoznatijeg osječkog festivala koji ove godine slavi već dvadesetu obljetnicu. Najveće i najzabavnije izdanje od 5. do 9. lipnja 2019. godine očekuje sve posjetitelje skate parka na lijevoj obali rijeke Drave, gdje će najbolji svjetski ekstremni sportaši zahtjevnim trikovima prkositi gravitaciji, dok će se kulminacija svakog dana ipak održavati nešto južnije, u prekrasnoj osječkoj Tvrđi. Naime, već tradicionalno, popularni glazbenici svratit će u uzavrelu Vegu kako bi posjetiteljima festivala omogućili neprestanu, ekstremno dobru zabavu, pripremajući ih ujedno za nastavak adrenalinskih natjecanja sljedećeg dana.

Stoga je pokraj okruglog rođendana cjelokupnog Pannonian Challenge, bitno istaknuti kako će ovoga lipnja i glazbeni program festivala proslaviti petnaestu obljetnicu, jer je nakon davne, premijerne 2005. godine postao njegovim neizostavnim dijelom. Tijekom godina, na ovom festivalu, nakon što se prestanu okretati kotači BMX-a, rola i skatea, tako je tulumarilo preko 125 izvođača iz Osijeka, Hrvatske, ali i cijele regije, a mnogi od njih su se Pannonian Challengeu uvijek rado i učestalo vraćali.

Glazbeni program Pannonian Challengea

Niti ovogodišnji glazbeni program Pannonian Challengea neće biti nikakva iznimka, dapače, jubilarno izdanje donosi i do sada najsnažniju postavu raznovrsnih glazbenih izričaja, počevši od Hladnog piva i Leta 3, kultnih hrvatskih rock bendova s nepogrješivim pristupom vjernoj publici,

Osječane će zagrijati i pankeri iz regije poput Atheist rapa i Pogon BGD-a. Sve ljubitelje rapa i hip-hopa uveselit će dolazak odličnog Bad Copyja, baš kao i novi nastup domaćeg, iznimno popularnog dvojca iz Krankšvestera. S druge će strane Silente, MAiKA i Punčke donijeti nešto posve drugačije na Pannonian Challenge, baš kao i mladi bendovi u usponu poput Harvo Jaya i Of Apesa. Naposljetku, starosjedioce će predvoditi DJ-evi Omke i Umbo, dok osječku publiku nipošto neće biti potrebe upoznavati s radom Debelog precjednika i Gužve u 16-ercu, najpoznatijih lokalnih pankera, koji su nastupali i na samim počecima Pannonian Challengea.

Dakle, ekstremno dobre zabave i odlične atmosfere neće nedostajati niti u glazbenom u glazbenom programu festivala koji već dva desetljeća nudi ekstremno dobru zabavu.


  • foto: Dalibor Bauernfrajnd

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Pannonian Challenge dovodi najveće glazbene legende na 20 obljetnicu najpoznatijeg osječkog festivala

Comments are closed.