hotel movenpick zagreb - 2022. - room london

Otvorio se hotel Movenpick – Zagreb dobio poslovnu destinaciju inspiriranu poznatim izumiteljima!

Movenpick Zagreb poziva putnike iz cijelog svijeta da otkriju glavni grad Hrvatske i dožive nezaboravna iskustva! Naime, Zagreb je dobio novu poslovnu destinaciju inspiriranu poznatim izumiteljima! Ovo je prvi je hotel u Hrvatskoj ovog vodećeg međunarodnog premium brenda, poznat po oživljavanju švicarskog gostoprimstva i slavljenju važnih životnih užitka kroz trenutke istinskog zadovoljstva.

Hotel se nalazi u modernoj poslovnoj zoni Novog Zagreba, samo desetak minuta vožnje od zračne luke i dvadesetak minuta vožnje od centra grada. Otvaranje prvog Mövenpicka u Zagrebu rezultat je uspješne suradnje Accor Grupe i tvrtke MPPD, koja će 2024. otvoriti i Mövenpick Split.


Novootvoreni hotel oduševljava modernom arhitekturom i promišljenim dizajnom inspiriranim legendarnim, svjetski poznatim izumiteljima, među kojima se ističe Nikola Tesla. U ponudi ima 104 pametne sobe i apartmana. Svaka soba pruža personalizirano iskustvo gostu i nosi ime jednog svjetskog ili europskog grada. Stilizirana karta grada po kojem je pametna soba dobila ime sastavni je dio njezinog dekora. Tako će gosti koji s veseljem odsjedaju u ovom hotelu krenuti na svojevrsno putovanje oko svijeta.

Movenpick u Zagreb dovodi niz prehrambenih proizvoda robne marke Mövenpick

Između ostalog, istaknut ćemo kavu Mövenpick koja se besplatno nudi u svakoj sobi kao i u restoranu. Dodajmo, za sve gurmane tu je restoran Nikola’s, inspiriran dostignućima svjetski priznatog Nikole Tesle. Nudi suvremenu međunarodnu kuhinju, najfinije domaće specijalitete kao i odabrana jela s potpisom Mövenpicka. Regionalne namirnice i hrvatski okusi stvaraju poseban kulinarski doživljaj. Šarmantna terasa otvorena je u toplijim danima te je idealna za objedovanje na otvorenom. Uz restoran je bar The New Yorker, savršeno mjesto za završetak večeri uz čašu dobrog vina ili koktel s potpisom.

U hotelu se nalazi i prostor za sastanke koji uključuje konferencijsku dvoranu sa 120 sjedećih mjesta, dvije manje sobe za sastanke i višenamjensku privatnu sobu LOUNGE 3328, prigodno nazvanu po broju sobe u kojoj je Nikola Tesla odsjeo u poznatom njujorškom hotelu New Yorker. Ovaj je prostor idealan za okupljanja, neformalne sastanke ili posebne prilike. Za potpunu diskreciju postoji direktan ulaz iz podzemne garaže.

Mövenpick Zagreb nudi 24-satnu teretanu koja je besplatna za sve goste hotela

“Otvaranje prvog hotela Mövenpick u Hrvatskoj velika je privilegija i ogromna prekretnica za lokalno hotelijerstvo i turizam. Sretni smo što možemo predstaviti najvišu razinu usluge u zaista vrhunskom okruženju. Pozivamo goste iz cijelog svijeta da otkriju jedinstveni hotel u kojem se o svemu vodilo brigu kako bi se osigurao nezaboravan boravak. Nastavljajući dugogodišnju predanost brenda Mövenpick, Mövenpick Zagreb prihvaća ekološki način razmišljanja i holistički pristup održivosti. To je prvi hotel na zagrebačkom tržištu s kupaonsku kozmetikom s biljnim sastojcima i organskim ekstraktima u dozatorima koji se mogu nadopunjavati. A time se ujedno i ograničava jednokratna upotreba plastike po gostu. Osim toga, nudimo brojne punionice za električna vozila te smo u procesu implementacije rješenja za informiranje gostiju bez papira. Uvjeren sam da će naš novi hotel osvojiti srce svakog gosta. Od međunarodnih putnika do lokalne zajednice”, rekao je Mincho Pachikov, generalni direktor Mövenpicka Zagreb.

Novi zagrebački hotel Movenpick možete pronaći u Novom Zagrebu u Oreškovićevoj ulici na broju 6. Više informacija o rezervaciji soba možete dobiti na broj telefona +385 1 6053 500 putem e-pošte na hotel.zagreb@movenpick.com. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi accor.com.

Tagged