tebe tražimo 2019 / centar za razvoj mladih

Otvorene prijave za praksu na portalu Studentski.hr i projektima Centra za razvoj mladih

Centar za razvoj mladih u sklopu projekta “JOB4ME – volontiranjem do posla”, koji provodi u partnerstvu s Općinom Dubrava, a uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku raspisao je Natječaj za volontere. Prijaviti se mogu zainteresirane mlade osobe u dobi od 18 do 30 godina s područja cijele Hrvatske.

Suradnici novinari i suradnici lektori volontersku praksu obavljaju na portalu Studentski.hr. Suradnici u području marketinga, odnosa s javnošću, multimedije i dizajna, ljudskih resursa i web-administracije daju svoj doprinos svim projektima Udruge kao što su primjerice spomenuti projekt JOB4ME, Maraton karijera, Studentsko natjecanje Pokretač, Čitaj, pitaj i drugi.

Osim prilike za stjecanje novih znanja i vještina izvan formalnih institucija obrazovanja te za njihovu primjenu u praksi CERM na zahtjev volonterima osigurava Potvrdu o kompetencijama stečenim volontiranjem, koju mogu priložiti životopisu i na taj način – lakše doći do posla.

Kako se i dokad prijaviti?

Prijave za volontiranje otvorene su 21. svibnja 2020., a traju do 31. svibnja 2020, u 23:59 sati. Zaprimaju se na e-mail adresi tebe.trazimo@cerm.hr.

U prijavi je potrebno poslati životopis (obvezno s kontakt podacima), motivacijsko pismo i naznaku pozicije za koju se kandidat prijavljuje.
Dodatno, za poziciju novinara potrebno je priložiti 1 autorski članak na temu po izboru, a koja se tiče studenata. Za poziciju lektora potrebno je priložiti rješenje zadatka koji se uz sve dodatne informacije nalaze se na CERM-ovoj stranici Tebe tražimo.

O CERM-u

Centar za razvoj mladih (CERM) djeluje od 2012. godine. Još je od 2013. godine, kada ga je pokrenuo, prepoznatljiv po svojem mediju – portalu Studentski.hr.

Pod okriljem CERM-a od aktiviranja je volontiralo više od 500 studenata i mladih. Udruga surađuje s više od 90 studentskih udruga i udruga mladih i za mlade te pruža podršku više od 200 njihovih projekata kako bi mladi dali svoj doprinos zajednici, a ujedno stekli znanja i vještine koje im ne pružaju formalne institucije obrazovanja te reference koje će im pomoći prilikom zapošljavanja.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -

1 thought on “Otvorene prijave za praksu na portalu Studentski.hr i projektima Centra za razvoj mladih

Comments are closed.