bipa zagreb (oranice - špansko) / djelatnici 2017

Otvorena 96. poslovnica BIPA trgovine u zagrebačkom naselju Oranice – Špansko

Novi stil i novo prostorno uređenje već su prepoznatljivi za nove poslovnice BIPA trgovina. Još jedna u nizu, čak 96. po redu BIPA u Hrvatskoj, otvorena je u zagrebačkom naselju Oranice – Špansko pa se time ekspanzija BIPA trgovina bliži okrugloj brojki od 100 trgovina. I ovu, novu BIPA poslovnicu prati moderan dizajn i ideja povratka prirodi s naglaskom na prirodne materijale stoga je i cijeli prostor u znaku neutralnih, pastelnih boja i industrijskog stila. Unutar trgovine osmišljen je i posebno dizajniran make-up kutak sa popratnim dodacima i adekvatnom rasvjetom.

Uljepšaj si dan i odaberi svoju akciju!

Povodom ovog otvorenja BIPA je za svoje kupce pripremila i mnogobrojne popuste i akcije koji su aktualni sve do 25. studenoga 2017. godine. Naime, odabrani proizvodi do navedenog datuma sniženi su u pola cijene, a na svu dekorativnu kozmetiku, make-up pribor i sve za nokte aktualan je i popust od 30%!

Akcija vrijedi samo u novoj poslovnici BIPA Oranice – Špansko (ulica Vlade Gotovca 2a), i ne zbraja se s ostalim akcijama i pogodnostima. Također, svaki račun iznad 150 kuna u novoj BIPA poslovnici do 25. studenoga 2017. donosi kupon za popust od 15% na sljedeću kupnju, a u tijeku je i velika SMS nagradna igra Sve za njega u kojoj možete osvojiti putovanje za dvoje u Rotterdam uz džeparac i grooming iskustvo za njega.

Prateći slogan Uljepšaj si dan nova BIPA Oranice – Špansko nudi odličan izbor parfema, proizvoda za njegu lica, zuba, tijela, kose, mušku njegu, ali i sredstva za pranje rublja, čišćenje i održavanje kućanstva. Uz brojne poznate brandove visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, L’Oréal Paris, Max Factor, deBBY i Bourjois, BIPA je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda – Today, Clever, Bi Good, Look by Bipa i Babywell, uz koje kupnja postaje još povoljnija.

Misleći na roditelje i njihove mališane BIPA u svojoj ponudi nudi i širok asortiman proizvoda za dječju njegu, kao i BIPA KLUB program vjernosti za trudnice i roditelje s djecom do 3 godine. Uljepšaj si dan – tvoja BIPA!

Informacije o novoj BIPA poslovnici

  • BIPA ZAGREB (ORANICE – ŠPANSKO)
  • Ulica Vlade Gotovca 2a, Zagreb
  • radno vrijeme: od ponedjeljka do subote od 8 do 21 sat, a nedjeljom trgovina ne radi
bipa zagreb (oranice - špansko) - 2017.

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

2 thoughts on “Otvorena 96. poslovnica BIPA trgovine u zagrebačkom naselju Oranice – Špansko

Comments are closed.