svečnost otvorenja nove trgovine SPAR Ivanić Grad uz Javora Bojana Leša / veljača 2021.

Otvoren SPAR Ivanić Grad – moderna trgovina sa ribarnicom i mesnicom

Najnoviji i najmoderniji SPAR supermarket otvoren je na ulazu u Ivanić-Grad, na glavnoj cesti po silasku s autoputa. S obzirom na atraktivnost i prometnost lokacije, SPAR je osigurao 149 parkirnih mjesta, od kojih su osam rezervirana za osobe s invaliditetom te tri velika obiteljska parking mjesta.

U novoj zgradi impresivnog staklenog fronta kupcima su na usluzi 32 novozaposlena djelatnika iz Ivanić-Grada i okolice, koji su se na otvorenju rado slikali s gradonačelnikom Javorom Bojanom Lešom, a koji je, kao počasni gost, osobno otvorio prvu SPAR trgovinu u Moslavini.


Posebnost ovog SPAR supermarketa je bogata i uvijek svježa ponuda na odjelu ribarnice, na kojem osim morske ribe ima i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu nalazi se velika mesnica koja je po reakcijama prvih kupaca “jedan od glavnih magneta za dolazak u ovaj SPAR supermarket.

Slijedeći svoju tradiciju, SPAR je lokalnim proizvođačima dao priliku da svoje proizvode prezentiraju na policama SPAR supermarketa. Tako kupci na policama novog SPAR-a mogu pronaći široki asortiman lokalnih proizvoda, među kojima su proizvodi tvrtke Agromar s domaćom proizvodnjom aroma za kolače te svježe borovnice proizvođača Agrovita dostupne u ljetnim mjesecima. Tu su i Shapello proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, koji su zajedno s autoricom Mary Novosel predstavljeni kroz projekt Startaj Hrvatska.

Novi SPAR supermarket Ivanić-Grad rađen je prema najnovijim tehnološkim standardima

Izgradnja zgrade trajala je nepunih godinu dana, a omogućuje maksimalnu uštedu energije i očuvanje okoliša, a istovremeno kupcima na više od 1.200 kvadratnih metara prodajne površine pruža jedinstveno iskustvo kupovine. Dodajmo da je radno vrijeme trgovine SPAR Ivanić-Grad je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 8 do 16 sati. A posebno povodom otvorenja, SPAR je za kupce organizirao i prigodno druženje s poznatim hrvatskim chefom Tomislavom Špičekom!

Druženje će se održati u petak, 26. veljače 2021. godine od 16 do 18 sati, uz poštivanje svih epidemioloških mjera zbog epidemije koronavirusa. U sklopu druženja, svi će mu kupci moći postaviti pitanja te doznati zanimljivosti i male tajne pripremanja slasnih, gastronomskih delicija.

SPAR Hrvatska je prilikom otvorenja uručio i donaciju Javnoj vatrogasnoj postrojbi i DVD-u Ivanić-Grad i to radna vatrogasna odijela i multifunkcionalne vatrogasne aparate. Više o trgovini SPAR Ivanić-Grad doznajte na mrežnim stranicama spar.hr.

Tagged