samsung premium servis center zagreb

Otvoren novi Samsung premium servisni centar u Zagrebu – uskoro dostupna i usluga od vrata do vrata

Zagrebački servisni centar za sve korisnike otvoren je svakog dana u tjednu od 8 do 20 sati te subotom od 9 do 15 sati, a njihovom iskustvu zasigurno će doprinijeti ugodna atmosfera ovog jedinstvenog prodajno – izložbenog prostora te educirani i uslužni djelatnici. U novootvorenom zagrebačkom servisnom centru korisnici mogu razgledati i isprobati najnovije Samsung proizvode, poput S10e, S10 i S10+ pametnih uređaja. Uz navedeno, Samsung je svim svojim korisnicima omogućio da u novom servisnom centru poprave svoje pametne telefone u rekordno kratkom roku. Tako je za popravke unutar ili izvan jamstvenog roka potrebno svega sat vremena. Ukoliko je za popravak uređaja ipak potrebno više od sat vremena, korisnik može zatražiti dostavu uređaja na kućnu adresu.

“U Samsungu uvijek osluškujemo želje naših korisnika i znamo da su oni uvijek u potrazi za inovacijama koje će im olakšati svakodnevni život. Upravo zato im želimo omogućiti da na jednom mjestu, u samom centru Zagreba, dožive, pitaju za savjet i servisiraju svoje mobitele, tablete i nosive uređaje, ali i isprobaju i kupe najnovije proizvode iz našeg portfelja, kao što su inovativni uređaji iz naše nove S10 linije”, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Uskoro će biti dostupna i usluga od vrata do vrata čime korisnici mogu iskusiti servisnu uslugu bez dolaska u servis te time dodatno obogatiti svoje korisničko iskustvo.

Osim gore navedenih usluga, korisnicima koji su nažalost doživjeli oštećenje zaslona na svom uređaju Samsung nudi popravak istog uz dodatni popust. Za korisnike uređaja bijele tehnike pozivom Samsung kontakt centru može se ostvariti dodatna usluga poput servisa nakon uobičajenog radnog vremena ili vikendom. Također, Samsung omogućuje usluge dostave, instalacije i edukacije za određene modele televizora i kućanskih aparata potpuno besplatno.

“Svakodnevno ulažemo energiju i trud u pružanje usluga našim korisnicima i rješavanje problema, nastojeći pridonijeti boljem poslovanju. Zadovoljstvo nam je i čast što je tu vrijednost prepoznao i Samsung, tvrtka s kojom nam je suradnja osobito bitna”, istaknuo je direktor servisa Tech Doctor Ivan Šego.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

2 thoughts on “Otvoren novi Samsung premium servisni centar u Zagrebu – uskoro dostupna i usluga od vrata do vrata

Comments are closed.