halfprice westgate zagreb / 2021.

Otvara se HalfPrice – na subotnjoj špici saznajte sve o najboljem shoppingu u Gradu

Tradicionalno zagrebačko subotnje okupljanje na popularnoj špici proći će u znaku maloprodajnog lanca HalfPrice. Podsjetimo, ovaj trgovački lanac je u samo nekoliko mjeseci osvojio zahtjevna tržišta Poljske, Austrije, Mađarske i Češke. A sada otvara svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj – dolazi u trgovački centar Westgate Zaprešić! Tim povodom hostese će u centru Zagreba u subotu, 27. studenoga 2021. godine, prolaznicima dijeliti letke i torbe za najbolji shopping u gradu.


Što novoga donosi maloprodajni lanac HalfPrice? U njemu ćete naći zaista raznolik asortiman proizvoda po vrlo atraktivnim cijenama, od odjeće i obuće premium brendova, raznih gadgeta i dodataka, kozmetike, igračaka i posuđa, brend predstavlja i koncept off-price kupovine. Dodamo da se u njoj pojedini dizajnerski komadi mogu pronaći po cijenama nižima za 80 ili čak i više posto! A sve ovo se može uživo provjeriti već u utorak, 30. studenoga 2021. godine. Tada će u sklopu WESTGATE Shopping Cityja biti otvorena prva poslovnica površine 2.500 m2.

A do tada, prošećite se zagrebačkom subotnjom špicom ili potezom od Glavnog kolodvora, preko Zrinjevca i Trga bana Jelačića do Cvjetnog trga i pripremite se za vrhunsko shopping iskustvo! Više informacija doznajte na mrežnim stranicama lanca HalfPrice na adresi halfprice.eu. Popis ostalih trgovačkih centara u Zagrebu možete pronaći na ovom linku.

Tagged