sony wh-xb900n bežične slušalice - 2019

Osjetite bas – Sony predstavlja nove slušalice u svom EXTRA BASSTM asortimanu

Tvrtka Sony najavila je moćan dodatak svom audio asortimanu koji je posvećen stvaranju dubokih basova. S unapređenjem EXTRA BASSTM serije, WH-XB900N bežične slušalice za uklanjanje buke s moćnim zvukom i jednostavnim funkcijama dodatno olakšavaju ljubiteljima glazbe uživanje u svojim omiljenim pjesmama gdje god se nalaze. Zahvaljujući digitalnom uklanjanju buke, s novim WH-XB900N bežičnim slušalicama čujete bas i ništa drugo. Digitalno uklanjanje buke isključuje ambijentalni zvuk, tako da možete čuti više detalja u svakoj pjesmi. Za one situacije u kojima trebate čuti svoje okruženje, WH-XB900N slušalice posjeduju funkciju za brzu pažnju.

Jednostavno dodirnite desnu slušalicu da biste brzo smanjili jačinu zvuka glazbe što će vam omogućiti da čujete ambijentalne zvukove i razgovore. Kontrola dodirom preko touch panela na desnoj slušalici vam dozvoljava da reproducirate, pauzirate, vratite se, premotate pjesme i podesite jačinu zvuka što ih čini savršenim za upotrebu tijekom kretanja. Slušalice WH-XB900N nude bežičnu slobodu, omogućujući i do 30 sati slušanja glazbe, i danju i noću.

Slušalice Sony WH-XB900N također imaju funkciju brzog punjenja koja osigurava do sat vremena bežične reprodukcije nakon samo deset minuta punjenja.

Slušalice su optimizirane za opcije Google Assistant, Amazon Alexa, kao i za asistenta pametnih telefona poput Siri, omogućavajući pametnije hands-free iskustvo i glasovnu kontrolu.ii Samo dodirnite određeno dugme i zamolite svog omiljenog glasovnog asistenta da reproducira vaše omiljene pjesme i još mnogo toga.

EXTRA BASS™ beatovi

Serija EXTRA BASS™ tvrtke Sony specijalno je dizajnirana da pruži snažan, dubok i pojačan bas, što ga čini idealnim za ljubitelje vrhunske glazbe. Možete uživati u omiljenom Sony EXTRA BASS™ zvuku u asortimanu prenosivih bežičnih zvučnika, slušalica i audio sustava velike snage.

Na sajmu CES 2019, tvrtka Sony je najavila tri nova prenosiva bežična zvučnika XB32, XB22 i XB12, kao i XB72 zvučnik velike snage, dok je nedavno dodala i WH-XB700 slušalice u svoju liniju. Dostupne od travnja, ove slušalice imaju poboljšanu jasnoću zvuka, kompatibilnost glasovnog asistenta i bežičnu slobodu s impresivnim trajanjem baterije do 30 sati.

Slušalice WH-XB900N bit će dostupne u plavoj i crnoj boji, po cijeni od oko 250 eura. U prodaji će biti od srpnja 2019. godine.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “Osjetite bas – Sony predstavlja nove slušalice u svom EXTRA BASSTM asortimanu

Comments are closed.