tennis court - tennis ball - 2021.

Online kladionice u Hrvatskoj

Hrvatska je na 125. mjestu prema broju stanovništva. Kada govorimo o klađenju odnosno po količini novca utrošenog na ovu vrstu zabave Hrvati zauzimaju 72. mjesto. Dakle, https://kladionica-hrvatska.com/ su prilično popularne.

Hrvati se već dugi niz godina legalno klade na sportske događaje, a posebno ih zanimaju najbolje oklade u hrvatskoj nogometnoj ligi. Danas se mnogi zaljubljenici u ovu vrstu zabave okreću online kladionicama koje nude puno više mogućnosti i primamljivije koeficijente.


Zapravo, ako tražite najbolje kvote i ponude za klađenje u Hrvatskoj, online kladionice su vam jedina opcija. Sportsko klađenje u Hrvatskoj strogo je regulirano posebnim zakonom na kojem su zahvalni brojni igrači koji svakim danim imaju sve raznolikije i veće mogućnosti klađenja na samo najbolje ponude sportskih događaja.

U nastavku teksta donosimo pregled hrvatske kladioničarske scene, s naglaskom na hrvatsku nogometnu ligu, ali i savjete o klađenju, bonusima i sl.

Top 10 najboljih stranica za klađenje u Hrvatskoj – ažurirani popis za 2021. godinu

  1. Stake
  2. 22Bet
  3. 20Bet
  4. Campeonbet
  5. ZigZagSport
  6. Mozzart
  7. Mostbet
  8. Fezbet
  9. Cbet
  10. 18bet

Koje su najbolje kladionice za sportsko klađenje u Hrvatskoj?

Velika većina stranih kladionica prihvaća igrače iz Hrvatske. Među tim vodećim i popularnim kladionicama su William Hill i Novibet koje svakodnevno pružaju veliku i raznoliku kladioničarsku ponudu, ali i mnoge druge mogućnosti poput mobilnog klađenja i streaminga uživo.

Druge međunarodne online kladionice također nude svoje usluge hrvatskim državljanima. Riječ je o pouzdanim kladionicama koje svakom pojedincu pružaju vrhunsko iskustvo klađenja. Ono što je također važno, u svoju kladioničarsku ponudu obavezno uključe i hrvatsku nogometnu ligu. Na kraju, kladionice nude široku paletu bonusa dobrodošlice i drugih promocija koje će zasigurno zadovoljiti svakog igrača.

Koji su najpopularniji sportovi u Hrvatskoj?

Hrvati uživaju u jako puno sportova. Dosta ih sudjeluje u odbojci, tenisu, bicikliranju, ali i alpinizmu te vodenim sportovima. Svoju publiku imaju i američki nogomet te košarka. Iako je nogomet najpopularniji sport u Hrvatskoj, sve kladionice u svoje ponude redovno uključuju sve ranije navedene sportove, a ne samo nogomet.

Je li online sportsko klađenje legalno Hrvatskoj?

Online klađenje je regulirano Zakonom o igrama na sreću iz 2014. godine te je potpuno legalno. Dakle, svi igrači mogu se kladiti online u svakoj kladionici koja djeluje u Hrvatskoj, budući da Hrvatska nije blokirala strane operatere da prihvaćaju oklade od hrvatskih igrača.

Postoje li neki sportski bonusi i besplatne oklade za hrvatske igrače?

Hrvatska možda ne predstavlja najveće tržište klađenja na svijetu, ali međunarodne kladionice itekako se natječu za dobit koju bi mogle ostvariti na ovom području. Iz tog razloga sve one kladionice koje prihvaćaju oklade hrvatskih igrača nude široku paletu sportskih bonusa i besplatnih oklada. 22Bet i Novibet tako daju velike bonuse – 22Bet daje bonus od 122, a Novibet daje bonus do 100 eura.

Tagged