diamond villa / korčula, croatia / 2020.

OneLife Rally – prestižna trka posjetila Korčulu i nagrađivanu Diamond Villu

Okupivši čak 55 automobila s vozačima iz cijeloga svijeta, treći humanitarni OneLife Rally koji je ove subote krenuo iz Dubrovnika, skrenuo je s planirane rute do Malte kako bi posjetio Korčulu. Sudionici su tamo ugošćeni u superluksuznoj Diamond Villi Korčula, dobitnici Luxury Lifestyle Awards.

OneLife Rally osim promocije našeg turizma i ljepota, ima i humanitarnu notu pa je tako dio prihoda uplaćen dubrovačkom domu za nezbrinutu djecu Maslina. Karavanu s automobilima kao što su Lamborghini, Ferrari i McLaren, vrijednu 25 milijuna funti, prošle je godine putem medija pratilo čak 30 milijuna ljudi.


“Pokušavamo mlade ljude motivirati pričama o uspjehu koje mogu čuti od sudionika OneLife Rallya. Želimo ljudima dati nadu i ohrabriti svakoga da slijedi svoje snove i nikada ne odustane. Jedan je život i jedna je prilika koju imamo”, rekao je Nick Papis, organizator OneLife Rallyja. Više o rallyju doznajte na mrežnim stranicama na adresi oneliferally.com.

“Unatoč pandemiji koronavirusa koja nas je omela u još boljim rezultatima, za nas je godina počela sjajno. Prestižna svjetska nagrada Luxury Lifestyle Awards, koja odaje priznanja najboljim svjetskim ekskluzivnim proizvodima i uslugama, u kategoriji Najbolja luksuzna vila u Hrvatskoj, nagradila je našu Diamond Villu. Kontaktirao sam organizatore OneLife Rallyja sa željom promocije Korčule kao destinacije, ispalo je da dijelimo istu filozofiju i prepoznali su da bi posjet Diamond Villi i Korčuli za njih bio sjajna prilika. Fotografije vile na društvenim mrežama u zadnjih su godinu dana imale doseg od preko 300 milijuna ljudi diljem svijeta”, rekao je Rudi Petrinec, vlasnik Diamond Ville Korčula.

onelife rally 2020 - diamond villa korčula croatia

OneLife Rally je event koji je Korčulu stavio uz bok elitnim svjetskim destinacijama

“Gosti su ovom prilikom ponuđeni ekskluzivnim Perrier-Jouët Belle Epoque šampanjcima. Svoju su podršku i veliku pomoć u ovom eventu dali chef Marko Gajski iz LD Restauranta, nagrađenog Michelinovom zvjezdicom. On je uzvanike upoznao s najekskluzivnijim dijelom hrvatske gastro ponude. Tako je tom prilikom servirana plavorepa Kali tuna od čak 60 kila. Za logističku podršku pobrinuo se Port 9 resort, a gostima je posluženo i 500 stonskih kamenica. Također, Chivas brand ambassador Marko Benković sudionike je upoznao s prestižnim izdanjima Chivasa“, dodao je Rudi Petrinec.

“Korčula svojom ljepotom i ponudom zaslužuje pažnju svjetskih medija koju je mnogo lakše pridobiti uz ovako zanimljive evente. Promidžbu prema svjetskoj javnosti, ali i prestižne goste koji će sigurno spomenuti što su ovdje vidjeli i doživjeli, svakako ćemo na dobar način iskoristiti. Osobno podržavam ovakve zanimljive evente. Sve ovo više vrijedi u sezoni koja nas je zbog pandemije koronavirusa ipak koštala mnogo gostiju i dobrog dijela prihoda. Na ovaj način Korčula je originalno prezentirana i kao automobilska destinacija koja ne ovisi samo o zrakoplovnim linijama. Skorom izgradnjom Pelješkog mosta, Korčula će biti još bliže Europi”, rekao je Andrija Fabris, gradonačelnik Grada Korčule.

Tagged