7. fmcg retail summit :: mozaik centar zagreb :: listopad 2022.

Održan 7. FMCG Retail Summit i to pod sloganom “Phygital – the Future of Retail”

U zagrebačkom Mozaik event centru u organizaciji InStorea održan je 7. FMCG Retail Summit i to pod sloganom “Phygital – the Future of Retail”. Phygital je pojam koji označava spoj fizičkog i digitalnog, što odlično opisuje današnju retail industriju. Novi trendovi, nove aplikacije, održivo poslovanje, umjetna inteligencija, moderan pristup kupcima. To su bile teme predavanja koje je došlo poslušati više od tristo sudionika.


Predavanja su održali renomirani domaći i strani govornici, stručnjaci iz retail industrije i FMCG sektora, analitičari, direktori i poduzetnici. Nakon pozdravnog govora Jelene Lazarić,a glavne urednice InStore magazina, konferenciju je službeno otvorio prvi govornik – Cosmin Dan, Market Research & Consumer Insights Expert iz Euromonitor Internationala.

A Cosmina je slijedio niz zanimljivih govornika. Nastupio je vrhunski njemački analitičar Sebastian Rennack, zatim Ivana Jandrić, Head of E-learning iz tvrtke LQ, Nino Požar, Data Scientist iz BE-terne, Peter Kurucz, Retailer Relationship Leader for Regional Clients iz tvrtke NielsenIQ, Josip Muller koji je predstavio svoju aplikaciju 33%, Antonia Banović, Senior SAP Sustainability Consultant iz tvrtke msg global solutions, Dejan Blatnik, menadžer tvrtke FrodX Hrvatska te Stjepan Mađarčević, Retail Development Manager u Woltu Hrvatska.

FMCG Retail Summit organizirao je okrugli stol pod nazivom “Proizvodnja u mraku. Gdje naći svjetlo?”

Moderator razgovora bio je Aljoša Parotat, direktor InStorea Hrvatska, a o proizvodnji u ovim neizvjesnim vremenima i izazovima s kojima se industrija susreće raspravljali su Nenad Klepač, predsjednik Uprave tvrtke Vindija, Denis Nemčević, predsjednik Uprave Spider grupe i Dinko Klepo, direktor tvrtke Prosciutto Pannonico. Keynote govornik bio je Mike Anthony – autor, konzultant, trener i vrhunski govornik. Održao je predavanje o tome kako pridobiti kupce u današnjem svijetu maloprodaje.

InStore magazin i ove godine okupio je velik broj posjetitelja i govornika koji predstavljaju FMCG industriju. Samim time još jednom je potvrđeno kako je ova konferencija centralno mjesto za najnovije trendove i najbolje prakse iz FMCG sektora, kao i spona između trgovaca, proizvođača i distributera. Više informacija o ovoj konferenciji doznajte na mrežnim stranicama na adresi fmcg-summit.hr.

Tagged