novogodišnji vikend u zadru 2017

Novogodišnji vikend u Zadru – zadarski Poluotok će biti jedinstvena i nikad ranije viđena pozornica

Puna tri dana, od 29. prosinca do Silvestrova 31. prosinca 2017. i dočeka Nove godine na Narodnom trgu, Zadar će biti u znaku večernjeg novogodišnjeg glazbenog spektakla i jutarnjeg dječjeg programa “Zimska bajka”! Od jutarnjih do kasnih večernjih sati, zadarski Poluotok će biti jedinstvena i nikad ranije viđena pozornica, a legendarni splitski TBF u petak u 21 sati na Trgu Petra Zoranića, potom sjajni i omiljeni Jacques Houdek u subotu, također na Trgu Petra Zoranića u 21 sati te nenadmašna zadarska klapa Intrade s Tomislavom Bralićem na nedjeljnom dočeku Nove godine na Narodnom trgu – vrhunski su glazbeni izbor za ulazak u Novu 2018. godinu.

Pored novogodišnjeg koncerta klape Intrade od 21 sati, Zadranima će u najluđoj noći još pjevati i šibenski slavuj Marko Škugor o čijem sjajnom glasu na YouTube kanalu ne prestaju teći rijeke hvalospjeva! Zadar će tako u nikad viđenoj glazbenoj formi i konceptom trodnevnog dočeka novogodišnje noći raspjevan uploviti u 2018. godinu.

“Htjeli smo Zadranima i svim gostima našeg grada pružiti vrhunski ugođaj već dva dana uoči samog dočeka Nove godine, kako bi Poluotok bio pun i kako bi svi zajedno u sjajnom raspoloženju dočekali Novu godinu”, kaže direktor Turističke zajednice Grada Zadra Ante Radoš najavljujući još mnoštvo sadržaja na Poluotoku uoči i tijekom novogodišnje noći.

Tako će sva tri posljednja jutra 2017. godine biti rezervirana za zabavu najmlađih i obitelji s predstavama i animacijom po Poluotoku, od gradskog predjela Kampo Kaštelo do Trga Petra Zoranića gdje se nalazi adventska pozornica.

Večernji termin u petak, 29. prosinca od 21 sati rezerviran je za splitski TBF. U 21 sati na Trgu Petra Zoranića nastupa Jacques, dok nedjelja 31. prosinca nudi bogati i veseli dječji doček Nove godine na otvorenom na Narodnom trgu. Za one malo starije od 11:15 do 12:15 koncert je Gradske glazbe Zadar na Trgu Petra Zoranića, a od 21 sati počinje veliki novogodišnji program s koncertima Bralića, klape Intrade i Škugora.

Turistička zajednica grada Zadra organizirala je istovremeno koncerte za doček Nove i na Adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića, Forumu, Varoši i Kalelargi, pa dobre zabave sigurno neće nedostajati gdje god se nalazili na Poluotoku u Zadru kad otkuca ponoć!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -