smartphone samsung galaxy a80 black 2019

Novi Samsung Galaxy A80 Dizajniran za one koji žive u “eri života uživo”

Samsung je predstavio je novi Galaxy A80 – pametni telefon koji je kreiran za one koji žive u trenutku. Korisnici sve više koriste svoje pametne telefone kako bi dijelili interakcije uživo – snimaju spontane fotografije, emitiraju video uživo i povezuju se preko zajedničkih iskustava koja se upravo događaju. Budući da prelazimo iz ere selfieja u eru života uživo, Galaxy A80 nudi uvjerljive inovacije: zadivljujući zaslon, prvu Samsung revolucionarnu rotirajuću kameru i inteligentnu bateriju. Uz elegantan dizajn te udoban i ergonomski stisak, Galaxy A80 jednostavan je za korištenje i dostupan je u tri boje: zlatnoj, bijeloj i crnoj. Zlatna boja sadrži elemente ružičaste boje, a bijela neke karakteristike plave, tako da Galaxy A80 izgleda drugačije ovisno o smjeru svjetla i refleksiji.

“Korisnici su u centru svega što radimo. Slušamo njihove želje i znamo da traže uređaje koji su prilagođeni njihovom specifičnom načinu života. Naoružan stručnošću, globalnim mogućnostima i bogatim uvidom u navike korisnika, Samsung je jedinstveno pozicioniran za pružanje inovacija za sve naše korisnike. Galaxy A serija nudi niz različitih modela pametnih telefona tako da svaki korisnik može odabrati uređaj koji odgovara njegovim jedinstvenim potrebama, koji im omogućuje da slijede svoje strasti. Galaxy A80 nudi vrhunske značajke za korisnike koji žele u potpunosti sudjelovati u eri života uživo“, istaknuo je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije u tvrtki Samsung Electronics

Zabilježite svijet onako kako ga vidite

Stvoren s prvom Samsung rotirajućom kamerom, Galaxy A80 omogućuje korisnicima da neprimjetno zabilježe svijet oko sebe. Tri kamere automatski se pojavljuju sa stražnje strane pametnog telefona i okreću se kada korisnici odaberu način rada za selfie u aplikaciji kamere. Inovativni mehanizam kamere pruža izvanredno iskustvo trostrukog fotoaparata s objektivom visoke razlučivosti, sprijeda i straga.

S glavnom kamerom od 48 MP, korisnici mogu fotografirati živopisne fotografije danju i noću. 3D dubinska kamera na Galaxy A80 omogućuje Live Focus videozapise, skenirajući objekte za mjerenje dubine. Galaxy A80 također ima ugrađeni ultra širokokutni objektiv s istim kutom gledanja kao i ljudsko oko.

Značajka Super Steady video korisnicima olakšava snimanje sadržaja uz mogućnost stabilizacije videozapisa. Ovaj pametni telefon posjeduje i druge inteligentne značajke kamere, kao što je optimizator scene koji prepoznaje i poboljšava do 30 scena te Flaw Detection značajku koja automatski identificira propuste prije fotografiranja kako korisnici nikada ne bi propustili savršen kadar.

Uživanje u multimedijalnim iskustvima

Korisnici sada mogu nesputano gledati u prvi Samsung New Infinity zaslon. Sa 6,7-inčnim FHD+ Super AMOLED zaslonom, Galaxy A80 donosi sadržaj u živopisnim detaljima, omogućujući korisnicima da u potpunosti urone u svaku igru, video, fotografiju i priču.

Uz Dolby Atmos na Galaxy A80 korisnici će moći iskusiti 360o zvuk kada koriste svoje slušalice ili Bluetooth zvučnike.

Za dužu povezanost

Baterija od 3,700mAh i superbrzo punjenje od 25 W na Galaxy A80 omogućuju korisnicima dužu povezanost i više slobode, dopuštajući im da brzo napune svoj pametni telefon kako ne bi ništa propustili.

Galaxy A80 također ima inteligentnu bateriju koja uči dnevnu rutinu i obrasce korištenja aplikacija kako bi optimizirala potrošnju energije telefona. Adaptive Power Saving Mode (način prilagodljive štednje energije) omogućuje korisnicima da budu sigurni da pametna baterija radi najučinkovitije za najbolje performanse.

Pristupite onome što vam je potrebno, kada vam je potrebno

Intelligent Performance Enhancer za Galaxy A80 ima softver za optimizaciju performansi s AI koji prilagođava bateriju, CPU i RAM uređaja na temelju jedinstvene uporabe, pomažući pametnom telefonu da radi brže i da brže pokreće aplikacije kada ih korisnici trebaju.

Značajka Bixby Routines uči obrasce upotrebe aplikacija i analizira navike korisnika, tako da zna koje značajke su im potrebne. Ova značajka također automatizira svakodnevne zadatke i aplikacije na temelju rutine, poput vožnje ili boravka na poslu.

Galaxy A80 osnažen je Samsung Knoxom, obrambenom platformom koja je namijenjena zaštiti od čipseta do softvera, tako da korisnici mogu sigurno uživati u slobodi povezivanja. To korisnicima omogućuje korištenje programa Samsung Pass za pristup aplikacijama i web-mjestima pomoću biometrijske provjere autentičnosti. Kako bi se povećala jednostavnost, na zaslonu je ugrađen skener otiska prsta kako bi korisnici intuitivno mogli otključati svoj telefon.

Samsung Galaxy A80 uključuje značajku Bixby koja se aktivira gumbima ili hands-free, tako da se korisnici mogu lakše pronaći informacije koje su im potrebne. Korisnici također mogu lako pristupiti drugim značajkama, kao što su Bixby Vision, Bixby Home i Reminder dok su u pokretu. Galaxy A80 također ima ostale Galaxy značajke, uključujući Samsung Health i još mnogo toga.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -