studio mirjana mikulec interijeri / 2020.

Nove ideje za vaš dom – InDizajn s Mirjanom Mikulec kreće 27. rujna 2020.

Ova 2020. godina puna je promjena, no bez obzira na sva događanja uvijek možemo računati na nove ideje uz emisiju “InDizajn s Mirjanom Mikulec”. Mirjana Mikulec, poznata dizajnerica interijera, sa svojim je timom uredila pregršt novih prostora koje će vam pokazati u emisiji InDizajn. Dodajmo da je ovo 18. sezona emisije i kreće od 27. rujna 2020. godine u poznatom jutarnjem terminu, svake nedjelje na RTL televiziji.

Osim uređenja interijera koje potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri, ove jeseni moći ćete vidjeti neke nove dizajnerske prostore, korisne savjete i novitete iz svijeta unutarnjeg uređenja.


“Uvijek nastojimo da nova sezona bude bolja od prethodne i mislim da u tome uspijevamo. Projekti koje snimamo svaki put su drugačiji i izazovniji kako bismo ispunili očekivanja – kako svojih vjernih gledatelja i klijenata uz svoje vlastite ciljeve”, poručila je Mirjana Mikulec. Inače, ona je sa svojim timom preselila na novu adresu, u urbanu poslovnu četvrt Zagreba – u Radničku cestu 37a. Kako i pretpostavljate, kako je tekao proces uređenja tih ureda moći ćete vidjeti u novim epizodama.

Osim poslovnog prostora, na istoj lokaciji od ove jeseni je i prostor škole za dizajn interijera koju je nagrađivana dizajnerica pokrenula prošle godine. Sada se već upisuje druga generacija Stilista interijera, kao i prva generacija Dizajnera interijera. Kako je tim arhitekata studija Mirjane Mikulec osmislio novi prostor za sve buduće generacije zaljubljenika u interijere, isto ćete tako vidjeti u ovoj 18. sezoni.

U novim epizodama čeka vas još nekoliko zanimljivosti

Među kojima je i obilazak obnovljene kuće u Zagorju poduzetnika Hrvoja Šalkovića, vlasnika zagrebačkog restorana Brewbites. Provest ćemo vas po luksuznim vilama u Istri i Kvarneru, a pokazat ćemo vam i jednu potpuno novu luksuznu kuću na dvije etaže u Srebrniku u Bosni i Hercegovini, čiji je interijer osmislio i uredio studio Mirjana Mikulec interijeri.

I ove sezone ćete moći vidjeti i 12 potpuno novih makeovera jedne prostorije u domu koje su osvojili dobitnici na nagradnog natječaja InDizajna Iznenadi me. Tu će biti i novi dvoboj među parovima koji će se okušati u uvijek zabavnoj rubrici Dizajner na jedan dan. Rubrika Uradi sam dobila je pojačanje pa će u šest epizoda svoje zanimljive ideje pokazati kreativni bračni par Tea Gligić i Martin Žugčić. Ukoliko ste ih propustili, sve priloge InDizajna moći ćete naknadno pogledati na mrežnoj stranici indizajn.rtl.hr.

Video: Nove ideje za Vaš dom – 18. sezona emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec

Tagged