sandra haddad / kolekcija vjenčanica 2017 / model: darija gabrić

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad stvorena je za vječite romantičarke

Odgovor na postavljeno pitanje “Vjerujete li u vile?” zasigurno će biti “Da, svakako.” nakon samo jednog pogleda na novu istoimenu kolekciju vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad. Bajkoviti snovi vječitih romantičarki postat će stvarnost zahvaljujući haljinama ove dizajnerice, koja u svom prepoznatljivom stilu kreira ženstvene modele kojima su glavne karakteristike lepršavost i nježnost. Nova kolekcija bit će prepoznata po laganim vjenčanicama A kroja s korzetom kao gornjim dijelom. Tim modelom koji naglašava struk, podiže grudi i otkriva ramena ističe se ženstvenost svake žene, a kako se njime podižu i ispravljaju ramena, mladenka će na svoj najvažniji dan u životu osim nježnošću i ženstvenošću, zračiti i samopouzdanjem.

Sve modele haljina iz ove kolekcija krase vrhunski materijali poput najfinije čipke, prozračnog tila i svile, a osim tradicionalne bijele boje, tu je i boja šampanjca te sve popularnija boja pudera.

Trenutno najtraženiji Sandrin model je lepršava vjenčanica u pastelnim nijansama ukrašena decentnim laticama cvijeća koji su ručno ušiveni na vjenčanice. Novitet koji donosi ova kolekcija su i vjenčići za kosu napravljeni od najljepših latica cvijeća te su usklađeni sa svakom vjenčanicom u kolekciji.

Sama autorica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita, a posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći plesati cijelu večer.

Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih nježnih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje, jer u salonu Sandre Haddad, na adresi Zagrebačka cesta 128 u Zagrebu, znaju da je i sam odabir vjenčanice uspomena u nastajanju.


  • model: Darija Gabrić
  • make up: Mia Bator
  • foto: Sanja Lydia Kulušić

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad stvorena je za vječite romantičarke

Comments are closed.