nord produkt samobor

Nord Store – nova luksuzna prodavaonica smjestila se u Robnoj kući Ambienta

Samoborska tvrtka “Nord produkt” otvara u ponedjeljak, 26. kolovoza 2019. godine svoju desetu maloprodaju u zemlji – “Nord Store” u Robnoj kući Ambienta u Novom Zagrebu. Bit će to najveća i najreprezentativnija Nordova prodavaonica. Tvrtka “Nord produkt Samobor” najveći je hrvatski proizvođač slavina, jedan od vodećih proizvođača kuhinja i namještaja za kupaonice, a svojih gotovo 30 godina iskustva objedinili su u daleko složeniji proizvod – mobilne kućice i vile Nord, koje su jedinstveni hrvatski proizvod. Dosad je Nord proizveo 2000 mobilnih kućica raspoređenih u niz kampova više kategorije diljem Hrvatske i inozemstva. Time je zauzeo već respektabilno mjesto među međunarodnim proizvođačima ovih sve popularnijih kućica za godišnje odmore, a u Hrvatskoj su daleko najveći.

Slično kao i u mobilnim kućicama i vilama, i nova zagrebačka prodavaonica ima za cilj pokazati sve mogućnosti koje Nord ima u svojim modernim proizvodnim pogonima.

“Nord već ima prepoznatljiv stil uređenja koji razvijamo s uglednim hrvatskim dizajnerima. Na 530 kvadrata pokazat ćemo kako vam možemo izraditi vrlo kvalitetan i oku ugodan hrvatski namještaj za kuhinje i kupaonice, a posebno se ponosimo našim slavinama koje proizvodimo pod tri branda – Schmidler, Armal i Nord. Te slavine imaju garanciju i do 10 godina, po čemu smo jedinstveni na tržištu. Usto, nudimo i sanitarije, tuš kabine, kade, galanteriju i pločice priznatih proizvođača”, rekla je Anita Kuharić, voditeljica novog Nord Storea.

Novi prodajni prostor na Zagrebačkom Velesajmu širi poruku koju Nord već dekadama prenosi tržištu: rade inovativno, proizvodi moraju biti pristupačni, i tu su da kroz stalnu podršku i pomoć kupcu zadobiju povjerenje.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -

1 thought on “Nord Store – nova luksuzna prodavaonica smjestila se u Robnoj kući Ambienta

Comments are closed.