nikola vlašić - ožujsko pivo - foto: drago sopta - hns / 2021.

Nikola Vlašić, ambasador Žujine nogometne kampanje, dobio dres od 85 limenki piva!

Nikola Vlašić, mlada zvijezda Vatrenih dobio je neobičan dres. Naime, u njegovoj izradi iskorišteno je 85 limenki piva, a dres je već i uručen Nikoli, ambasadoru ovogodišnje Žujine nogometne kampanje. Za ovu akciju omiljeno hrvatsko pivo Ožujsko i poznati hrvatski freeride biciklist i umjetnik Mislav Mironović udružili su snage.

Tako su za mladu nogometnu zvijezdu, junaka hrvatska nogometna reprezentacije Nikolu Vlašića izradili dres od limenki Žuje s njegovim likom. Tako je Žuja svrstala Vlašića uz bok velikom Neymaru za kojeg je Mironović prije nekoliko godina također izradio Barcelonin dres od limenki.


Žuja već godinama uoči i tijekom važnih nogometnih natjecanja gradi pozitivno navijačko ozračje u Hrvatskoj. A ono je prisutno u kafićima, fan zonama, na stadionima, na trgovima i ulicama… Tamo gdje navijači ostavljaju srce za reprezentaciju kao što ga nogometaši ostavljaju na terenu. Zato je ove godine lansirala nogometnu kampanju Ostavi srce za Hrvatsku i u sklopu nje i limitiranu seriju limenki. Zvijezde kampanje i tih limenki su Bruno Petković, Marcelo Brozović, Dominik Livaković i Nikola Vlašić. Više o Nikoli doznajte na Wikipediji. A ako niste znali, on je brat naše atletičarke Blanke

Za izradu Vlašićevog dresa korišteno je čak 85 limenki Ožujskog piva s njegovim likom

“Super je što imam priliku surađivati s brendom poput Ožujskog koji podržava malo drugačiji i kreativniji pristup promociji koja ima efekt na više razina. A pogotovo mi je super, jer će to mojih, a i tatinih ruku djelo, imati najveći efekt na Vlašićevom zidu”, rekao je Mironović. Dodajmo da je on jedan od prvih hrvatskih profesionalnih freeride biciklista koji je nakon dugogodišnje profesionalne karijere krenuo u umjetničke vode. Od života u Americi i stvaranja kreativnih animacija i kratkih filmića do dresova za nogometaše poput Neymara, Assensia… A sada i za našeg Vlašića. Iako, kaže, nije veliki fan nogometa, uz ovakve Žujine projekte bi ga mogao i zavoljeti.

“Nogometne kampanje su nam izuzetno važne, jer je Žuja već godinama partner nacionalne momčadi. Zato se trudimo nalaziti nova kreativna rješenja i out of the box idee kako bismo napravili iskorak. Jedna od takvih ideja je i ovaj Vlašićev dres od limenki“, rekao je Mislav Madirazza, brand manager za core brandove u Zagrebačkoj pivovari.

Video: Nikola Vlašić dobija dresa koji se radi od limenki Ožujskom piva (timelapse)

Tagged