neuralab zagreb - logo 2020

Neuralab – najbolja agencija na svijetu za razvoj WP eCommerce rješenja

Zagrebačka tvrtka Neuralab najbolja je agencija na svijetu za razvoj WordPressovih eCommerce rješenja! Tako su postali jedina WordPress VIP partnerska agencija u CEE regiji (srednja i istočna Europa) te su proglašeni zlatnim AAA poslodavcem.

Surfate li webom ili kupujete u internetskim trgovinama, velika je vjerojatnost da ste naišli na stranicu baziranu na open source rješenju WordPress. Upravo je za razvoj web rješenja na platformi WordPress zagrebačka developerska tvrtka Neuralab nagrađena i na svjetskoj razini prepoznata od WordPress zajednice. Pojednostavljeno, da je Neuralab restoran ovo bi priznanje bilo jednako dvjema Michelinovim zvjezdicama.


Krešimir Končić, osnivač i direktor tvrtke Neuralab, istaknuo je kako će ovo priznanje otvoriti nova vrata agenciji i njihovim klijentima. Zbog certifikacije sad imaju pristup alatima, procesima, ljudima i znanju na najvišoj svjetskoj razini.

“Ovo priznanje je izrazito teško dobiti. Riječ je o kompleksnoj certifikaciji koja traje godinu dana. Tim je morao zadovoljiti veliku količinu tehničkih i poslovnih zahtjeva, a nije zanemariv ni iznos od 10 tisuća dolara kako bismo uopće ušli u razmatranje”, rekao je Krešimir Končić.

Najbolja WooCommerce agencija na svijetu

Uz to što su jedini WordPress VIP partneri u Hrvatskoj i CEE regiji, Neuralab je proglašen i najboljom WooCommerce agencijom na svijetu! Što to znači? WordPress platforma na kojoj rade ima i svoju zasebnu tehnologiju namijenjenu isključivo za internetske trgovine – WooCommerce.

Neuralab je osvojio titulu najbolje agencije na svijetu kad je u pitanju dizajn, razvoj, integracija i rad s WooCommerceom. Pojednostavljeno, ako želite razviti internetsku trgovinu na WordPress odnosno WooCommerce platformi, od najveće platforme Clutch koja se bavi ocjenjivanjem rada agencija, dobit ćete preporuku da radite s Neuralabom

Tvrtka s zagrebačkog Trnja s uredima u New Yorku i zaposlenicima iz cijelog svijeta

Neuralab je krenuo još u studentskim danima osnivača. Bez novaca, vanjskih investicija, potpore, ali s vizijom da bi internet i online usluge trebale biti OpenSource, odnosno temeljene na tehnologijama koje su dostupne svima, otvorene i transparentne. Zato ne čudi što će za sebe reći da su svojevrsni IT punkeri – filozofija koje se i danas drže i zbog koje rade upravo na WordPress platformi.

Ured im je u Trnju, u kući u kojoj je osnivač Krešimir odrastao, a koja je danas pretvorena u Neuralabovo sjedište. No, iako je sjedište u Zagrebu, ured imaju i u New Yorku, dok njihovi zaposlenici žive u različitim dijelovima Hrvatske i svijeta.

Neuralabu i priznanje “Zlatni AAA poslodavac”

Neuralab ima dvadesetak zaposlenika, a početkom mjeseca dobili su domaći certifikat Zlatni AAA poslodavac. Od prvog dana ostvaruju dobit, što često nije slučaj u start-up i IT svijetu. U tom pozitivnom smjeru idu i svi pokazatelji njihovog budućeg poslovanja.

“Iza dobrih rezultata stoje ljudi. Radimo velike projekte gdje jednaku ulogu ima svaki pojedinac; dizajnerica ili dizajner, developerica ili developer. Plaća u Neuralabu je individualna – ovisi o znanju i trudu svakog pojedinca. Posao se kod nas, u skladu s filozofijom opuštenog i znalačkog pristupa, isključivo dijeli i odrađuje prema stručnosti”, istaknuo je Krešimir Končić.

Više o Neuralabu doznajte na mrežnim stranicama Neuralaba na adresi neuralab.net.

Tagged