netflix 2022 - movie preview

Netflix vas poziva da u 2022. godini uživate u novim filmovima svakog tjedna

Ako ste u potrazi za idejama za sljedeću filmsku večer, više ne morate brinuti – Netflix ima rješenje za Vas! Bez obzira želite li se smijati, plakati ili vrištati od straha, ovogodišnja lista sadrži velike filmske hitove. A oni će uz pomoć nagrađivanih svjetski poznatih glumaca razveseliti sve ljubitelje sedme umjetnosti. I ne zaboravite, novi filmski naslovi na Netflix dolaze baš svakoga tjedna tijekom cijele godine!

Pripremite se za sate i sate užitka. Pogledajte napetu akciju s Ryanom Goslingom i Chrisom Evansom u filmu The Gray Man ili za epsku znanstveno – fantastičnu avanturu The Mothership s Halle Berry. Vratite se na mjesto zločina s Danielom Craigom u filmu Knives Out 2 režisera Riana Johnsona te s Millie Bobby Brown i Henryjem Cavillom u Enola Holmes 2. Posvetite cijelu večer Adamu Sandleru u filmu Hustle i Spaceman ili Jamieu Foxxu u naslovima Day Shift i They Cloned Tyrone.

Nasmijte do suza s komedijskim duetima koji čine Jonah Hill i Eddie Murphy u filmu You People i Kevin Hart i Mark Wahlberg u Me Time. Uživajte u animiranom fantasy hororu koji oduzima dah s dvojcem Jordanom Peeleom i Keegan-Michael Keyom naziva Wendell & Wild. Više informacija o tvrtci Netflix Inc., američkom pružatelju internet streaming usluga na zahtjev na mrežnoj adresi netflix.com/hr.

Video: Najava filmova koje će Netflix prikazivati tijekom 2022. godine

Tagged