netflix 2021 - summer movie preview

Netflix predstavlja hit filmove uz koje ćete lakše preživjeti ljetne vrućine

Uskoro nam dolazi ljeto, a Netflix, da bi Vam olakšao najtoplije godišnje doba, pripremio je razne filmske spektakle. Budući da novi filmovi dolaze svakog tjedna, preporučujemo da se prijavite na Netflix najmanje četiri puta mjesečno. Sve je to potrebno kako bi u potpunosti uživali u pravoj kinematografskoj zabavi.

Netflix će ispunjavati vaš kalendar cijelog ljeta. Napravite plan za obiteljske filmske večeri s filmovima poput “The Mitchells vs. The Machines”, “Blue Miracle”, “Wish Dragon”, “Skater Girl”, “Trollhunters: Rise of the Titans” ili “The Loud House Movie”.

Međunarodni dan očeva, koji se obilježava u subotu, 19. lipnja 2021. godine, provedite u zajedničkom druženju s novim filmom Fatherhood Kevina Harta. Upoznajte se s nekonvencionalnim stilom roditeljstva Jasona Momoe koji spašava svoju kćer u filmu Sweet Girl. Za sve one koji su sentimentalni rezervirajte noć s posljednjim poglavljem trilogije The Kissing Booth – Resort to Love.

Obucite košulju od flanela i Martensice za nostalgijom iz 90-ih – vraćamo voljeni žanr tinejdžerskog vriska s trilogijom Fear Street. Za one slabijih srca, Rachael Leigh Cook vraća se s filmom namijenjenim generaciji Z, He’s All That, u kojem glumi TikTok senzaciju Addison Rae. A za vrijeme ljetnih vrućina, imat ćete priliku zabaviti se s kolekcijom trilera koji će vam zalediti krv u žilama. U njima glume neke od omiljenih glumica u glavnim ulogama – Oxygen (Mélanie Laurent), The Woman in the Window (Amy Adams) i Beckett (Alicia Vikander).

Od A do Ž – sve zvijezde ovog su ljeta na Netflixu

To su Addison Rae, Alicia Vikander, Amanda Seyfried, Amy Adams, Ana de la Reguera, Channing Tatum, Christina Milian, Dave Bautista i Dhanush. Bit će tu i Felicity Jones, Gessica Kayane, Gina Rodriguez, Guillermo Del Toro, Iliza Shlesinger, Isabela Merced, Jason Mantzoukas i Jason Momoa. Dolaze nam i Jean Claude Van Damme, Jeffrey Wright, Jennifer Hudson, Joel Courtney, Joey King, John David Washington i Kelvin Harrison Jr. Zabavljat će na Kevin Hart, Liam Neeson, Lord & Miller, Matthias Schweighofer, Melanie Laurent, Omari Hardwick, Rachael Leigh Cook, Sadie Sink, Shailene Woodley, Tanner Buchanan i Zack Snyder.

Dakle, uzmite grickalice i pripremite se kako bi uz film proveli lijene dane ljeta. Sugeriramo da pogledate Zombie Elvis (Army of the Dead) i Blood Red Sky (vampiri u avionima). Također, tu je i film s animiranim Georgeom Washingtonom kojem je posudio glas Channing Tatum (America: The Motion Picture). Više informacija doznajte na Netflixovom medijskom centru na adresi media.netflix.com/en.

Video: Netflix Summer Movie Preview

Tagged