netflix na hrvatskom - 2020

Netflix filmovi i serije od studenoga 2020. dostupni su i na hrvatskom jeziku

Netflix, svjetski servis za streaming zabavnog sadržaja, pokrenuo je lokaliziranu uslugu u Hrvatskoj! To znači da će korisnici Netflixa u Hrvatskoj imati pristup hrvatskom korisničkom sučelju, kao i titlovima na hrvatskom jeziku. Tako se hrvatski jezik pridružio skupini od 30 lokaliziranih usluga na svijetu dostupnih na Netflixu.

Netflix nudi potpuno novi način zabave i omogućuje korisnicima trenutni pristup filmovima, serijama i emisijama na tabletima, pametnim telefonima, računalima i igraćim konzolama, osiguravajući im da uživaju u zabavi bilo kad i bilo gdje.

Bogata zbirka omogućava korisnicima odabir velikog broja filmskih hitova, popularnih serija, dokumentarnih i nezavisnih filmova, stand-up komedija i programa za djecu. Novi filmovi i originalni Netflix sadržaj također su dostupni, a sve se epizode mogu pogledati odmah.

Uz lokalizaciju na hrvatski jezik, Netflix nudi golemi svijet mogućnosti zabave s mnogim naslovima dostupnima u Ultra HD 4K rezoluciji i visoko dinamičkom rasponu (HDR), kao i visokoj razlučivosti (HD) s Dolby Digital Plus 5.1 surround zvukom. Napredne tehnologije preporuka s do pet korisničkih profila omogućuju korisnicima otkriti zabavu koja će im se svidjeti.“Jako smo sretni i uzbuđeni što – gotovo pet godina nakon pokretanja naše usluge na engleskom jeziku u Hrvatskoj – možemo predstaviti potpuno lokaliziranu uslugu našim korisnicima koja obuhvaća tisuće sati omiljenih svjetskih filmova i serija, uključujući hvaljeni originalni Netflix sadržaj. Cilj nam je nastaviti oduševljavati naše korisnike, a lokalizacijom usluge želimo pružiti uranjanje u golemi svijet mogućnosti i zabavno iskustvo za svoje korisnike u Hrvatskoj”, rekli su iz Netflixa.

Što sve možete gledati na Netflixu?

Neke od najomiljenijih originalnih Netflix serija i filmova u Hrvatskoj uključuju Stranger Things, znanstveno – fantastičan horor klasik s nostalgičnom referencom na 80-te i Vještac, fantasy dramu temeljenu na istoimenoj seriji knjiga s Henryjem Cavillom u glavnoj ulozi. Tu je i serija Kuća od papira koja prati dvije velike pljačke iskusne družine kriminalaca koju je okupio čovjek nadimka Professor te Kućica za ptice, post apokaliptični horor triler u kojem Sandra Bullock pokušava zaštititi sebe i dvoje djece od zlonamjernog nadnaravnog entiteta.

Također, tu je i kriminalistički film Irac legendarnog redatelja Martina Scorsesea temeljen na istinitoj priči te prema knjizi I Heard You Paint Houses te Cijena spasa, uzbudljivi akcijski triler o neustrašivom plaćeniku s crnog tržišta Tyleru Rakeu koji se upušta u najsmrtonosniji posao izvlačenja do sada. The Queen’s Gambit, ekranizacija romana Waltera Tevisa iz 1983. godine koji prati život djevojke Beth Harmon koja s osam godina u sirotištu nauči igrati šah te zahvaljujući svom oštrom umu i odlučnosti dolazi do titule svjetske prvakinje u šahu…

Ključne riječi (tagovi): - - - -