glazbeni vremeplov 2019 - vokalna radionica - davorka horvat

Naučite pjevati u Beatlese, Azre i Arsena na vokalnoj radionici Glazbeni vremeplov uz Davorku Horvat

Glazbeni vremeplov jedinstvena je radionica pjevanja i glasa u kojoj se prisjećamo popularne glazbe dvadesetog stoljeća, izvođača kao što su Bijelo dugme, Idoli, Azra, ali i Beatlesi, Ella Fitzgerald, Billie Holiday i mnogi drugi čije stihove pjevušimo i u žalosti i u radosti. Glazbeni vremeplov na put kroz vrijeme kreće 16. listopada 2019. godine. Njegova je polazišna točka trešnjevačka Šesnaestica (Ozaljska 16), a odredišta su pjesme koje su obilježile naše živote. Vokalna radionica nastala je u suradnji umjetničke organizacije Canta te K-zone. Namijenjena je svim punoljetnim entuzijastima koji vole pjevati, ali i glumcima, plesačima te izvođačima koji žele raditi na poboljšanju svojih glasovnih mogućnosti.

Voditeljica Glazbenog vremeplova akademska je pjevačica, glazbenica, vokalna pedagoginja i svestrana umjetnica Davorka Horvat, mnogima poznata kao “klaundoktorica Krafnica” koja godinama djeluje u udruzi CRVENI NOSOVI – klaunovi – doktori.

“Glazbeni vremeplov ima ambiciju podsjetiti da je pjevanje oblik kućne zabave. Radit ćemo u manjim grupama, prvo na tehnici, koju ćemo onda isprobavati na omiljenim pjesmama osamdesetih, sedamdesetih pa sve do dvadesetih godina prošlog stoljeća. Naučit ćemo razne trikove vezane uz upoznavanje i upotrebu glasa, ali prvenstveno ćemo uživati u pjevanju”, objasnila je Davorka Horvat.

Radionice Glazbenog vremeplova počinju 16. listopada, a održavat će se u tri termina, srijedama od 17.30 do 19, od 19.30 do 21 sat i jednu subotu u mjesecu (intenziv od 6 sati) u Šesnaestici (Ozaljska 16).

Za sve dodatne informacije o trajanju, cijeni i specifičnostima radionica, javite se voditeljici Davorki Horvat na mail dada.horvat@gmail.com.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -