mojati narukvica - motiv zagrebačke katedrala 2020

Narukvice sa motivom Zagrebačke katedrale MOJATI kolekcije nakita

U danima karantene zbog pandemije korona virusa, potreseni Zagreb bio je nadahnuće kreativkama Jelki Margariti Bogdanić i Iri Pećarević koje se kriju iza brenda Mojati. Znajući da žele kreirati proizvod koji će biti hommage Zagrebu i zagrebačkom društvu, hommage svima onima koji su toga jutra bili pogođeni potresom, ali čija ujedinjenost nikada nije bila jača, nastala je narukvica s motivom Zagrebačka Katedrale. Njena posebnost krije se u tornjevima koji su zarezani, stoga ih možete ili neometano nositi na narukvici, ili simbolično otkinuti, kao amajliju koja asocira na snagu, zajedništvo i nesebičnost.


Osim toga, oduševit će Vas, ali i iznenaditi, pakiranje koje je osmišljeno za narukvicu. Unutar dva papira, koja su na rubovima zašivena, nalazi se brižno čuvana narukvica. Da biste došli do nje, potrudite se i rastrgajte šavove kako biste je oslobodili i udahnuli joj novi život. Ovime Mojati potiče svijest o simboličnosti i ljepoti koju svaka narukvica nosi. Nakon što je narukvica izvađena, udahnite život i samom pakiranju, budući da se na prednjoj strani nalazi ilustracija Zagrebačke katedrale koju možete sačuvati za sebe, ili pokloniti nekome tko čuva posebno mjesta u vašem srcu.

Motiv katedrale dolazi u tri varijante – zlatnoj, srebrnoj i prozirnoj, a končić na kojemu se nalaze je prilagodljiv svakoj ruci. Ovaj simbol, u kombinaciji s licitarskim srcem, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. A motiv katedrale uskoro će se naći i u proširenoj ponudi – privjescima te malim skulpturama.

Narukvice možete naručiti putem Instagrama i Facebooka, a u minimalnom roku bit će poslane na vašu adresu, ili beskontaktno dostavljene na području Zagreba.

Zagrebačka katedrala jedan je od najvećih simbola grada Zagreba, a ovom narukvicom joj želimo poručiti – i dalje te jednako volimo. Neka nam ovo svima bude podsjetnik da se trebamo uzdići i rasti, zajedno s tornjevima naše katedrale.

Jer Mojati nije samo narukvica, nego ljubav koja će se nasljeđivati generacijama.

mojati narukvica - motiv zagrebačke katedrala 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged