mojati narukvica "zagrebačka katedrala" :: 2020.

Narukvice sa motivom Zagrebačke katedrale MOJATI kolekcije nakita

U danima karantene zbog pandemije koronavirusa, potreseni Zagreb bio je nadahnuće kreativkama Jelki Margariti Bogdanić i Iri Pećarević koje se kriju iza brenda Mojati. Znajući da žele kreirati proizvod koji će biti hommage Zagrebu i zagrebačkom društvu, hommage svima onima koji su toga jutra bili pogođeni potresom, ali čija ujedinjenost nikada nije bila jača, nastala je narukvica s motivom Zagrebačka Katedrale. Njena posebnost krije se u tornjevima koji su zarezani. Stoga ih možete ili neometano nositi na narukvici ili simbolično otkinuti. Jednostavno je možete nositi kao amajliju koja asocira na snagu, zajedništvo i nesebičnost.


Osim toga, oduševit će Vas, ali i iznenaditi, pakiranje koje je osmišljeno za narukvicu. Unutar dva papira, koja su na rubovima zašivena, nalazi se brižno čuvana narukvica. Da biste došli do nje, potrudite se i rastrgajte šavove kako biste je oslobodili i udahnuli joj novi život. Ovime Mojati potiče svijest o simboličnosti i ljepoti koju svaka narukvica nosi. A nakon što narukvicu izvadite, udahnite život i samom pakiranju, budući da se na prednjoj strani nalazi ilustracija Zagrebačke katedrale koju možete sačuvati za sebe. Ili ju možete pokloniti nekome tko čuva posebno mjesto u vašem srcu…

Mojati ne radi narukvice, on proizvodi ljubav…

Zagrebačka katedrala jedan je od najvećih simbola grada Zagreba. A ovom narukvicom joj želimo poručiti – i dalje te jednako volimo. Neka nam ovo svima bude podsjetnik da se trebamo uzdići i rasti, zajedno s tornjevima naše katedrale. Jer Mojati nije samo narukvica, nego ljubav koja će se nasljeđivati generacijama…”, rekle su Ira i Jelka Margarita.

Motiv Zagrebačke katedrale dolazi u tri varijante – zlatnoj, srebrnoj i prozirnoj, a končić na kojemu se nalaze je prilagodljiv svakoj ruci. Ovaj simbol, u kombinaciji s licitarskim srcem, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dodat ćemo da će se motiv katedrale uskoro će se naći i u proširenoj ponudi i to na privjescima te malim skulpturama. Narukvice možete naručiti putem Instagram ili Facebook stranice, a u one će u minimalnom roku bit će poslane na vašu adresu ili beskontaktno dostavljene na području Zagreba.

Tagged