vision centar ocularia zagreb / 2021.

Napravite najbolje za svoje oči – osigurajte im besplatan pregled vida u prvom Vision Centru u Hrvatskoj

Vision Centar Ocularia svakom korisniku poklanja pregled u trajanju od 60 minuta, uz dodatnih 30 do 90 minuta za odabir okvira i uzimanje mjera za izradu naočala. Ako ste primijetili neke od znakova slabljenja vidne oštrine kao što su problemi s čitanjem, zamor očiju, glavobolje, dvostruka slika, osjećaj pritiska u oku ili slabije fokusiranje, nemojte više odgađati pregled vida.

Rješenje za poteškoće s vidnom oštrinom krije se u novootvorenom Vision Centru Ocularia koji se nalazi u centru Zagreba, na adresi Ilica 158, kod Vinogradske bolnice. Ovaj centar se razvio se iz mnogim Zagrepčanima dobro poznate Optike Ocularia. Obiteljska tradicija Optike Ocularia počinje 1994. godine i poznata je po izradi kvalitetnih dioptrijskih naočala.

Francuska tvrtka Essilor prepoznala je njihovu kvalitetu te je tako nastao prvi Vision Centar, specijaliziran za progresive u Hrvatskoj. U sklopu optike Vision Centar Ocularia nalazi se optometrijska ordinacija za detaljan pregled vida opremljena najboljim Essilor instrumentima. To je predivno uređena optika s velikim izborom dioptrijskih okvira, a tu su i precizni instrumenti za uzimanje svih potrebnih mjera za izradu kvalitetnih progresiva.

Essilor je izumitelj progresivnih naočalnih leća koje su ujedno i najprodavaniji progresivi na svijetu

Vrh njihove ponude čine Varilux Xclusive 4D, Varilux Xtrack i Varilux Xdesign progresivi. Od svih isporučenih naočala u Vision Centeru Ocularia, čak 84% su Varilux X progresivi koji su trenutno najkvalitetniji progresivi na svijetu što se tiče zadovoljstva korisnika, udobnosti te širine vidnog polja za rad na kompjuteru i čitanje. Privikavanje na Varilux X progresive je znatno kraće u usporedbi s ostalim Essilor progresivima.

Kako izgleda pregled u Vision Centru Ocularia? U najmanju ruku kao da se cijeli svijet vrti upravo oko vas. Naime, od 2019. primjenjuju način poslovanja u kojem u potpunosti sav fokus stavljaju na klijenta. Dodajmo da pregled počinje u točno dogovoreno vrijeme i traje 60 minuta. Nakon detaljnog pregleda imate 30 do 90 minuta za odabir dioptrijskih okvira i za precizno uzimanje mjera za ugradnju naočalnih leća (stakala). Vision Centar Ocularia je za vrijeme vašeg posjeta otvoren samo za vas.

U većini drugih optika ili ordinacija određivanje dioptrije rijetko kad traje duže od 20 minuta

No, u Vision Centru Ocularia svakom pregledu pristupaju potpuno posvećeni klijentu i njegovim potrebama. Tim je cijeli proces pregleda i kupnje naočala podignut na znatno viši nivo. Tim Vision Centra čine profesionalci koji su prošli kroz brojne edukacije. Jedna od njih je i mr. sc. Dolores-Ivana Muller koja je nakon završenog medicinskog fakulteta u Pragu specijalizirala optometriju te odradila kliničku praksu u Sveučilišnoj bolnici u Pragu. Znanost o vidu je magistrirala u Njemačkoj u suradnji s američkim sveučilištima New England College of Optometry i Pacific University. Dugogodišnje radno iskustvo stekla je u optometrijskim ordinacijama u Sydneyu.

S vremenom osmislila je detaljnu kontrolu vida u trajanju od 60 minuta tzv. 60min IEXAM. On se radi na vrhunskim Essilor instrumentima te dodatnim pomagalima za testiranje vida i vidne terapije američke tvrtke Bernell. Timu se pridružila i Katarina Šarac koja je diplomirala optometriju u Velikoj Gorici te je upisala magisterij znanosti o vidu u Njemačkoj. Radno iskustvo stekla je na Malti i u Očnoj klinici Svjetlost.

Vision Centar Ocularia svima koji se odluče za kupnju naočala pregled poklanja potpuno besplatno

A uz to svim kupcima daje garanciju na dioptriju i kompletne naočale. Uz to, u Vision Centru Ocularia povodom otvaranja nude akciju koja traje od 25. studenog do 24. prosinca 2021. godine. U toj akciji uz kupnju Varilix X progresiva klijenti dobiju gratis dioptrijski okvir iz aktualne kolekcije brendova kao što su Furla, Carolina Herrera, Escada, Trussardi, Woodys, Nina Ricci, Police, Fila, Rodenstock

Da misle i na najsitniji detalj, najbolje svjedoči činjenica da su za svakog klijenta osigurali privatni parking koji je za korisnike njihovih usluga besplatan. Za više informacija i dogovor oko termina pregleda svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona 01 3778 539 ili posjetiti web stranicu na adresi www.ocularia.hr. Sve informacije i novosti mogu se pratiti i na njihovoj Facebook stranici – Vision Center Ocularia.

Tagged