dječja igraonica family park westgate 2019

Najveći hrvatski trgovački centar Westgate slavi 10. rođendan uz nove trgovine i koncerte

Uoči okruglog 10. rođendana, najveći hrvatski trgovački centar WESTGATE SHOPPING CITY, najavljuje rođendanski program u kojem su glavni događaji koncert Nede Ukraden i koncert Lane Jurčević te nedjeljni ručak kojeg priprema poznati hrvatski kuhar Tomislav Špiček!

“Prošlo je 10 godina otkada smo otvorili centar i uspjeli smo sve te godine preživjeti, a zadnjih godinu dana i drastično poboljšati situaciju. Mi smo i dalje treći najveći centar u Europi, drugi u Europskoj uniji i najveći u Hrvatskoj. Uspjeli smo doći na preko 80 posto iznajmljenih prostora te dosta novih korisnika u zadnjih godinu dana, tako da se nadam da će ovaj centar konačno doći na ono mjesto gdje treba biti, a to je da bude najveći, najljepši i najbolji centar u Hrvatskoj”, rekao je Otto Barić, direktor Westgatea, koji se zahvaljuje posjetiteljima na povjerenju svih ovih godina te podsjeća da je unatrag godinu dana, otkad je novi vlasnik Westgatea imenovao novu upravu, centar dobio novo ruho te su otvorene brojne trgovine, novi ugostiteljski objekti i zabavni sadržaji.

Centrom Westgate unatrag godinu i pol upravlja F.O. / Grupa, domaća tvrtka kojoj je na čelu Denis Čupić.

“U godinu i pol dana, koliko vodimo centar, iznajmili smo 27 tisuća kvadrata, stvorili smo i nešto što u Zagrebu godinama ne postoji, a to je velika aglomeracija na jednom mjestu najveće ponude trgovina za uređenje doma – naš interior cluster Westgate Home. U međuvremenu otvoreno je i deset novih kafića i restorana, velika multifunkcionalna sala, otvoren je bowling i casino te niz manjih trgovina, a u sljedećih godinu dana očekuje nas još nekih sedam tisuća kvadrata novih zakupaca”, rekao je asset manager Denis Čupić.

Među novitetima trgovačkog centra Westgate izdvajamo 22 novotvorene trgovine, Family Park, najveću dječju igraonicu u Hrvatskoj s ponudom na čak 4.000 kvadrata koja je ovog ljeta doživjela veliko preuređenje te cijenjene brendove u području uređenja doma kao što su Möbel Land, Prima, Aledo, Namještaj Intermod i brojni drugi.

Uskoro se otvaraju restoran Batak, restoran Maxi Grill te prošireno izdanje trgovine Cropp.

10. rođenda Westgatea uz Nedu Ukraden, Tomislava Špičeka i Lanu Jurčević

Rođendanska proslava u Westgateu traje čak 10 dana, organizirana su dva velika koncerta: Neda Ukraden zapjevat će ove subote (9. studeni), Lana Jurčević sljedeće subote (16. studeni), dok će Tomislav Špiček pripremiti ukusan ručak ovu nedjelju.

Također, od 15. do 17. studenoga 2019. u Westgateu se održava i veliko, rođendansko izdanje poznatog sajma za sve buduće i mlade majke – Dani beba, djece i trudnica.

Popusti, koncerti i zabava za sve generacije savršen su uvod u novo desetljeće Westgatea!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Najveći hrvatski trgovački centar Westgate slavi 10. rođendan uz nove trgovine i koncerte

Comments are closed.