klađenje uživo na nogomet I 2022. I online betting on football

Najbolji savjeti za klađenje uživo

Klađenje uživo je trenutno u velikom procvatu. Uz online klađenje uživo na velike događaje koji se događaju svaki dan, nije ni čudo što je ovaj oblik klađenja osvojio svijet. Postoje mnoge sjajne web stranice, poput službene web stranice Favbet – www.favbet.hr – koje vam omogućuju klađenje uživo na sportske i druge događaje.


Kada tražite najbolju web stranicu za klađenje uživo, postoje određeni čimbenici koje treba uzeti u obzir kako biste osigurali da dobijete najbolju moguću vrijednost za svoj novac.

Slijedite minimalni pristup

Najbolji savjeti za klađenje uživo su oni koji slijede minimalni pristup. Ne radi se o tome koliko ste oklada postavili, već koliko novca dobivate. Dobra strategija treba uključivati ​​minimalan broj oklada i paziti da iznos novca koji se kladite ne bude veći od 10% vašeg ukupnog novca. Na taj ćete način moći u svakom trenutku imati kontrolu i osigurati da su vaša ulaganja sigurna.

To znači da se fokusiraju na samo jednu ili dvije stvari:

  • Prva stvar je rezultat utakmice na poluvremenu, ili neki drugi važniji bod tijekom utakmice.
  • Druga stvar je koja momčad ima više bodova u bilo kojem trenutku tijekom utakmice.

Kao i kod svih oklada, bez obzira jesu li postavljene online ili na fizičkoj lokaciji, uvijek postoje rizici.

Povećajte ulog kada gubite

U kockanju je važno znati zaraditi i ne izgubiti sve. Ako gubite mnogo novca, onda je vrijeme da promijenite svoju strategiju ili potpuno prestanete s klađenjem. Trebali biste pokušati povećati svoje uloge kada gubite kako bi to pomoglo pokriti gubitke nastale ranije.

To je ono što zovemo martingale sustav, gdje stalno povećavate svoju okladu dok ne osvojite sav novac koji ste izgubili u prethodnim okladama. To se može učiniti tako da udvostručite okladu svaki put kada izgubite dok ponovno ne pobijedite. Ovo je jedna od najpopularnijih strategija koje koriste kockari, ali postoje i mnoge druge.

Kako bi klađenje uživo bilo uspješno, pratite statistiku i golove

Kada se kladite u igrama uživo, možete učiniti mnogo različitih stvari. Prvo što trebate učiniti je pratiti statistiku. Moći ćete dobiti dobru ideju o tome tko će pobijediti na temelju statistike i kako igra. Ako je jedna momčad pobjeđivala sve svoje utakmice, ali onda odjednom izgubi jednu utakmicu, nema razloga za ponovnu pobjedu sljedećih nekoliko dana.

Još jedna stvar koju trebate učiniti kada se kladite na utakmice uživo je pratiti golove. Možete koristiti ove informacije da dobijete ideju hoće li tim pobijediti ili izgubiti u svojoj sljedećoj utakmici. Ako je jedna momčad zabila više golova od druge momčadi, onda je logično da će i oni imati više šansi za pobjedu u sljedećoj utakmici, jer su se dokazali kao bolji u zabijanju golova od drugih momčadi koje možda nisu zabile toliko golova tijekom prethodnih utakmica.

Možete pogledati rezultate momčadi iz prošlih utakmica i vidjeti koji su igrači nedavno dobro zabili. Ako primijetite da je tim pobjeđivao u 80% svojih utakmica, onda znate da radi nešto kako treba! Također je važno paziti na zbroj golova u svakoj utakmici. Ako jedna momčad postigne 3 gola, a druga samo 1, jasno je koja momčad će pobijediti. Isto vrijedi i ako obje momčadi zabiju samo jedan gol – utakmica će biti blizu! Više informacija možete potražiti ovdje.

Tagged