vodič kroz advent u zagrebu 2019 / divan aplikacija

Nagrađivani startup “Divan” napravio veliki vodič kroz Advent u Zagrebu

Kako obići Advent i minimalno potrošiti? Gdje se utopliti nakon smrzavanja ispred adventskih kućica? Gdje parkirati ako dolazite automobilom? Gdje ostaviti djecu ako želite đuskati na Adventu s prijateljima? I pitanje nad pitanjima – Gdje dočekati Novu godinu?

Odgovore na sva ova pitanja potražite na Divanu uz popise najboljih adventskih događanja, najzanimljivijih adventskih kućica i božićnih sajmova gdje možete riješiti kupovinu poklona.

U trenutku dok na zagrebačkim ulicama raste širina adventske ponude, a organizatori već pripremaju novogodišnje odnosno božićne tulume, olakšanje je sve informacije imati na dlanu. Maroje Sabljić i Matina Tenžera dvojac je koji servisom Divan.fyi već treću godinu na webu i u aplikaciji izdvaja najbolje od gradske ponude.

Tako su ove zime pripremili prvi potpuni digitalni vodič kroz Advent u Zagrebu prilagođen i domaćim, ali i stranim posjetiteljima.

“Za manje od tri minute korisnik pronalazi događanje i mjesto koje ga zanima. Na izbor mu se nudi više od 500 događanja diljem cijelog grada Zagreba. I to kroz 12 kategorija”, rekla je Matina Tenžera, ujedno i voditeljica projekta. Njihov su vodič kroz Advent u Zagrebu koncipirali tako da i sami korisnici mogu sudjelovati u stvaranju sadržaja te im dojaviti koje neotkriveno mjesto ili događanje bi svakako trebalo posjetiti.

Maroje i Matina rješavaju vas i novogodišnjih briga u tematskoj kategoriji NYE 2020 koja sabire najkvalitetniju ponudu dočeka Nove godine. A nezasitne će zadovoljiti i kategorija u kojoj vas očekuju tulumi za Badnjak.

“Budući da ne stanujem u Zagrebu, teško mi se snaći jer cjelokupna božićna ponuda djeluje zbunjujuće, raspršeno… U svakom slučaju je olakšanje jednostavno izvaditi mobitel i na licu mjesta pogledati što se i gdje nudi u krugu od nekoliko stotina metara”, rekao je riječanin Karlo Tancabelić.

Ovaj nagrađivani startup tako će osim Karlu, blagdane uljepšati još 50.000 korisnika koji mjesečno posjećuju Divan.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Nagrađivani startup “Divan” napravio veliki vodič kroz Advent u Zagrebu

Comments are closed.