muller trgovina / arena centar 2018

Müller – njemački trgovački lanac otvara poslovnicu u Arena Centru u Zagrebu

Njemački trgovački lanac Müller 27. rujna 2018. godine otvara novu poslovnicu u Arena Centru u Zagrebu. Dugoočekivani dolazak Müllera u najveći shopping centar u hrvatski metropoli dio je i ekspanzije Müllera na hrvatskom tržištu kao i projekta proširenja Arena Centra. Müller ima bogatu ponudu visokokvalitetnih proizvoda, kao i poznatih stranih i domaćih brendova po najpovoljnijim cijenama, čime je postao prepoznatljiv na domaćem tržištu.


“Otvorenjem Müllera u najvećem shopping centru u hrvatskoj u metropoli, u Arena Centru dodatno jačamo pozicioniranje na tržištu glavnog grada, kao i regije te nastavljamo ekspanziju na tržištu Hrvatske, koje još uvijek ima veliki potencijal. Vjerujemo da će građani Zagreba, ali i šire biti izuzetno zadovoljni otvorenjem poslovnice upravo u Arena Centru te da će upravo naš vrhunski asortiman dodatno upotpuniti široku shopping ponudu Arena Centra i privući dodatne posjetitelje”, rekao je Arsim Aliu, voditelj prodaje Müllera za Hrvatsku i Austriju.

Trgovina Müller u Arena Centru prostire se na cca 1800m2, a zapošljava  preko 50 djelatnika. U ponudi ove poslovnice možete pronaći veliki izbor visokokvalitetnih proizvoda s odjela drogerije, parfumerije, čarapa  i modnih dodataka, papirnice i igračaka. Preglednost asortimana, besplatno savjetovanje te uslužnost i stručnost osoblja zasigurno će svakom kupcu olakšati pronalazak željenog proizvoda u novoj poslovnici.

“Ulazak Müllera dio je strateškog razvoja Arena Centra kao vodeće shopping destinacije u Zagrebu i regiji koji se temelji na osluškivanju interesa i želja naših posjetitelja čije nam je zadovoljstvo i vjernost na prvom mjestu.  Trgovina Müller otvorena je u sklopu proširenja Arena Centra kojom se i do sada najveći trgovački centar u hrvatskoj metropoli proširuje za dodatnih 6.000 m2. Sljedeće godine u planu je otvaranje i retail parka na 8.000 m2 prodajne površine čime će se dodatno osnažiti cijela shopping destinacija”, rekao je Tomislav Dekalić, asset manager za Hrvatsku i Srbiju tvrtke Nepi Rockcastle koja upravlja Arena Centrom.

O Arena Centru

Arena Centar je već gotovo osam godina omiljeni trgovački centar u Hrvatskoj. Vrhunski modni, sportski, lifestyle i beauty brandovi te odlični kafići i restorani razlog su zašto posjetitelji uvijek iznova biraju Arena Centar.

Arena Centar je dom više od 200 trgovina, dominantan centar mode i ljepote u Zagrebu i šire, najbolji centar zabave uz kino i kasino te vrhunsko gastronomsko odredište.

O Mülleru

Müller je osnovan 1953. godine u Njemačkoj. Od otvorenja do danas postao je jedan od najzanimljivijih trgovačkih lanaca širom Europe, s prepoznatljivom njemačkom kvalitetom.

Posluje u 7 zemalja u Europi, zapošljava preko 34.000 djelatnika u oko 800 poslovnica te nudi najveći izbor drogerijskog i parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana kućanstva, papirnice i igračaka. Müller robne marke vrlo brzo su osvojile potrošače zahvaljujući odličnoj kvaliteti po najpovoljnijim cijenama.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged