motofreak tuning centar zagreb / 2019.

Motofreak Tuning Centar – servis, prodaja, osiguranje i smještaja motora

Motofreak Tuning Centar – prvi Dyno Moto Tuning centar u Hrvatskoj, jedinstven je i moderan servisno – prodajni centar za motocikle. Motofreak će nuditi uslugu kakvu vlasnici motora nisu imali prilike vidjeti na ovim prostorima. U ovlaštenom Dyno Moto Tuning centru možete brzo i jednostavno nadograditi vaš motocikl. Povećajte mu snagu motora, napravite custom preradu… Što god Vam padne napamet.

Ovakvu vrstu servisne usluge mnogi su do sada radili privatno po neovlaštenim servisima. No, od sada će se kompletna usluga dobiti u Motofreak Dyno Motor Tuning centru i to po pristupačnim cijenama.

Svi vlasnici motocikla moći će testiranje pratiti kroz veliko staklo u posebno opremljenom servisnom centru. Uz testiranje snage motora, nudit će se usluga tehničke podrške na kružnim stazama i Drag Race (utrka ubrzanja na 402 metra), priprema motocikla za natjecanje, prodaja i ugradnja performance dijelova, a sve će biti popraćeno servisom i kompletnom servisnom podrškom.

Novi servisni centar nudit će sve što vam treba, od novih do polovnih motocikala, prodaje motorističke opreme, tuninga motora, usluga pomoći oko tehničkog pregleda, usluga prijevoza motocikla od vrata to vrata te tehničku podršku 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, za nove motocikle prodane u Motofreak tuning centru, i to u roku od dvije godine.

Igor Franjević zadužen za servis, tuning i održavanje motora

Sam servis, tuning i održavanje motora vodit će osoba sa zavidnim uspjesima u opremanju motocikala u Drag Raceu i međunarodnim usavršavanjima za nadogradnje i servis motocikala – Igor Franjević. On je vrlo dobro poznat u motorističkim krugovima, a uz zavidnu reputaciju u motorističkom području posjeduje i brojne certifikate za servis motocikala i nadogradnju.

Uz servis i nadogradnju motocikala, Motofreak tuning centar uvodi novi motoristički brand na hrvatsko tržište – CF Moto. CF Moto, inače poznat kao globalni proizvođač quadova, nakon pozicioniranja na svjetskom tržištu kao globalnog lidera u proizvodnji quadova, krenuo je u osvajanje tržišta u segmentu motocikala. A za hrvatsko tržište pripremio je tri tipa CF motocikala – adventure, naked i sportski tip.

KTM sa CF Motom proizveo novi agregat

2017. godine KTM, jedan od vodećih proizvođača motocikala, krenuo je u zajedničku suradnju sa CF Moto. To je rezultiralo proizvodnjom novog agregata od 799cc, koji se već ugrađuje u KTM 790 Duke. Impresionirani proizvodnim kapacitetom i kvalitetom proizvodnje, KTM planira nagraditi CF Moto proizvodni pogon. Tako će CF Moto biti globalni proizvođač KTM-ovih srednje velikih agregata.

Uz zastupstvo i prodaju CF motocikala, svim kupcima nuditi će se i dvije godine jamstva na motocikl i rezervne dijelove kao i pomoć na cesti kroz navedeni period. Motofreak tuning centar ovlašteni je distributer za Hrvatsku za NILS motorna ulja za motocikle, vrhunska sintetička ulja. Jedinstvena formulacija proizvoda RACE, proizvođača NILS, osigurava savršeno podmazivanje u ekstremnim uvjetima za sve trkačke i konvencionalne motore. Sprječava nakupljanje ugljika na prstenima i klipovima, osiguravajući brzo rasipanje topline i maksimalnu snagu motora.

Uz servisne i Dyno Tuning usluge, ono što ovaj Motofreak tuning centar čini posebnim je i segment osiguranje motocikala

Naime, kao što vozači automobila mogu računati na HAK, vozači motocikala moći će računati na istu uslugu kupnjom police osiguranja kod Motofreak tuning centra d.o.o. Uz spomenutu pomoć na cesti, vlasnici motocikala imati će mogućnost ostavljanja svoga moto ljubimca u motelu za motocikle pod nadzorom kamera u toplom okruženju.

Moderno opremljen novi prostor od 400 m2 nudi baš sve što vam treba za vaše motocikle. Od servisa i nadogradnje, preko prodaje do osiguranja i smještaja motocikala… Svoje ljubimce moći ćete ostaviti u sigurnim rukama priznatih servisnih stručnjaka.

Otvorenjem ovog jedinstvenog servisnog, prodajnog centra, Hrvatska je dobila svjetsku razinu usluge kakvu na ovim područjima još nismo imali priliku vidjeti, što će sigurno razveseliti brojne vlasnike motocikala. Više doznajte na njihovoj Facebook stranici. Motofreak tuning centar se nalazi u Varaždinskoj ulici 61A (10360 Popovec) u zagrebačkim Sesvetama.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -