mobis.h / poslovnica "radnička", zagreb / 2019

Mobis predstavio veliki asortiman tehnoloških uređaja u novoj poslovnici

U novouređenom prostoru Zagrebu u Radničkoj 1A, Mobis je i službeno predstavio novu poslovnicu i još veći i širi asortiman tehnoloških uređaja nego ikad prije. Nakon dvadesetak godina rada u Heinzelovoj ulici, jesen 2019. godine donijela je redizajn i preseljenje dućana na novu atraktivnu lokaciju u Radničkoj cesti.

U poslovnicu površine veće od 100 kvadratnih metara smješten je širok asortiman mobitela, tableta, dodatne opreme, pametne nosive tehnologije, dodatno proširen i ojačan pametnim uređajima za svakodnevnu upotrebu.

Web ponuda Mobis.hr sadrži gotovo 400 modela mobitela i tableta, a poslovnica je bogato opremljena uređajima najpoznatijih svjetskih brandova poput Huaweija koji se prometnuo u mobitele s najboljim kamerama na tržištu ili Samsunga koji donosi stalne inovacije i široku ponudu. Tu su i najpoželjniji Apple iPhone modeli te sve interesantniji Xiaomi koji osvaja sve veći udio tržišta pametnih telefona i odličnim ekosustavom.

Uspješno poslovanje u digitalnom svijetu i niz nagrada za najbolji webshop u Hrvatskoj prema ocjeni kupaca i struke, dovelo je do otvorenja nove lokacije fizičke poslovnice. Uz to, Mobis electronic distributer je OnePlus pametnih telefona, najbrže rastućih premium mobilnih uređaja na svijetu te se čitav OnePlus asortiman može kupiti u novootvorenom dućanu na Radničkoj cesti.

Proširenje ponude na GAMING!

Mobis.hr je proširio svoju ponudu na gaming, aktivnost posebno zanimljivu generaciji Z i milenijalcima. Danas se procjenjuje da svaka treća osoba na svijetu igra igrice na mobitelu, desktop računalima ili igraćoj konzoli, a Hrvatska ne zaostaje za trendovima.

Zato je mobis.hr ponuda obogaćena s gotovo 500 igara za PlayStation, Nintendo i Xbox! Posjetite mobis.hr poslovnicu u Radničkoj ulici 1A u Zagrebu i pronađite novi mobitel za sebe već danas, a posjetite ih i virtualno na mrežnoj adresi mobis.hr.

Mirela Priselac Remi / Mobis.hr

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

14 thoughts on “Mobis predstavio veliki asortiman tehnoloških uređaja u novoj poslovnici

Comments are closed.