mobis.hr / poslovnica "radnička", zagreb / 2019.

Mobis predstavio veliki asortiman tehnoloških uređaja u novoj poslovnici

U novouređenom prostoru Zagrebu u Radničkoj 1A, Mobis je i službeno predstavio novu poslovnicu. A samim tim i još veći i širi asortiman tehnoloških uređaja nego ikad prije. Nakon dvadesetak godina rada u Heinzelovoj ulici, jesen 2019. godine donijela je redizajn i preseljenje dućana na novu atraktivnu lokaciju u Radničkoj cesti.

U poslovnicu površine veće od 100 kvadratnih metara smješten je širok asortiman mobitela, tableta, dodatne opreme, pametne nosive tehnologije, dodatno proširen i ojačan pametnim uređajima za svakodnevnu upotrebu. Poslovnica je bogato opremljena uređajima najpoznatijih svjetskih brandova. Tu je Huawei koji se prometnuo u mobitele s najboljim kamerama na tržištu kao i Samsung koji donosi stalne inovacije i široku ponudu. Tu su i najpoželjniji Apple iPhone modeli te sve interesantniji Xiaomi. Ovaj potonji brend osvaja sve veći udio tržišta pametnih telefona i odličnim ekosustavom.


Tu je i ponuda web shopa Mobis.hr koji sadrži gotovo 400 modela mobitela i tableta. Podsjtit ćemo da je uspješno poslovanje u digitalnom svijetu i niz nagrada za najbolji webshop u Hrvatskoj prema ocjeni kupaca i struke, dovelo i do otvorenja nove lokacije fizičke poslovnice. Uz to, Mobis electronic distributer je OnePlus pametnih telefona, najbrže rastućih premium mobilnih uređaja na svijetu. Tako cijeki OnePlus asortiman možete kupiti u novootvorenom dućanu na Radničkoj cesti.

Mobis.hr je najavio proširenje ponude na gaming!

Mobis.hr je proširio svoju ponudu na gaming, aktivnost posebno zanimljivu generaciji Z i milenijalcima. Danas se procjenjuje da svaka treća osoba na svijetu igra igrice na mobitelu, desktop računalima ili igraćoj konzoli. A Hrvatska nimalo ne zaostaje za trendovima.

Zato je ponuda u ovoj poslovnici obogaćena s gotovo 500 igara za PlayStation, Nintendo i Xbox! Posjetite Mobis.hr poslovnicu u Radničkoj ulici 1A u Zagrebu i pronađite novi mobitel za sebe već danas. A posjetite ih i virtualno na mrežnoj adresi mobis.hr.

Mirela Priselac Remi / Mobis.hr

Tagged