mirjana špoljar - kenwood cooking chef kcc9060s 2017

Mirjana Špoljar na Kenwoodovom aparatu demonstrirala svu lakoću spravljanja kolača

Pred brojnom zainteresiranom publikom, u zagrebačkom City Centar one West održana je u petak, 17. studenoga 2017. godine prezentacija najnovijeg aparata iz bogatog asortimana kućanskih aparata ugledne tvrtke Kenwood, pod nazivom Cooking chef KCC9060S.

Naime, najpoznatija hrvatska slastičarka Mirjana Špoljar na novom je Kenwoodovom aparatu demonstrirala svu lakoću spravljanja kolača, napravivši fantastičnu čokoladnu slasticu, užitak za nepce posjetitelja koji su s velikim oduševljenjem isprobali Mirjanine slatke čarolije u dvosatnom kulinarskom showu. Cijeli se happening odvijao ispred trgovine Elipso u prizemlju City Centra one West.

Mirjana Špoljar je pokazala kako se u kuhanju može istinski uživati, bez da se taj proces shvaća kao nešto što se mora činiti svakodnevno. Uostalom, u pripravljanju slastica, kao krune svih kulinarskih delicija jednostavno se mora uživati, jer, znaju to svi gastronomi i ljubitelji kuhanja, bez strasti nema ni ukusne hrane

Koliko je ovaj Kenwoodov aparat moćan, svjedoči i sljedeća prezentacija, koja će biti održana u subotu, 9. prosinca 2017. na istom mjestu, u City Centar one West, u identičnom terminu, od 18 do 20 sati, ispred trgovine Elipso.

A tko će spravljati kulinarske čarolije tom prigodom, na Kenwoodovom sjajnom aparatu, ostaje – iznenađenje. Zato, dođite i pridružite nam se!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -