mcdonalds zagreb hrvatska / 2021.

McDonalds povećava plaće 10%, a radnicima će biti isplaćena i božićnica

McDonalds Hrvatska će s početkom prosinca 2021. godine za svoje djelatnike u restoranima povećati plaće. Povećanje iznosi prosječno 10,3 posto, ovisno o poziciji, dok će sredinom prosinca biti isplaćena božićnica u iznosu od 1000 kuna neto.

Plaća uključuje dodatke za rad popodne, noću, nedjeljom, blagdanom, noću nedjeljom i noću blagdanom. McDonalds isplaćuje i dodatak za minuli radni staž, a stimulacije se isplaćuju ovisno o rezultatima rada. Također, djelatnici mogu računati i na naknadu za prijevoz u punom iznosu.


“Uz brzu prilagodbu na promjene u poslovanju, uspijevamo se nositi s izazovima koje je donijela pandemija koronavirusa. Za to su najzaslužniji naši djelatnici. U McDonald’su ljude vidimo kao ključ rasta i napretka te ćemo i dalje nastaviti ulagati u njihovo zadovoljstvo, edukacije i napredovanje. I to bez obzira na izazove koje nam donosi poslovno okruženje”, rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

McDonalds Hrvatska trenutno zapošljava nešto više od 2700 djelatnika

A oni u 38 restorana u 16 hrvatskih gradova dnevno posluže više od 40 tisuća gostiju. Uz stabilnost, kontinuirani porast plaća, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost napredovanja, u McDonald’su je jedan od benefita i ulaganje u edukaciju djelatnika. Više o McDonaldsu Hrvatska doznajte na mrežnim stranicama na adresi mcdonalds.hr.

“Želimo da nas potencijalni zaposlenici prepoznaju kao stabilnog poslodavca koji uvažava njihove potrebe i uključuje ih kod izrade rasporeda rada. Kao takav poslodavac, uključivi smo i uvažavamo različitosti prepoznajući ih kao dodatnu vrijednost. Jednako su nam važni zaposlenici koji su na prethodnim poslovima stekli vrijedno iskustvo koje sa sobom donose u naš tim, kao i oni zaposlenici koji tek stupaju u svijet radnih odnosa, a kojima nudimo mogućnost usvajanja općih radnih navika i vrijednosti. Ono što nam omogućuje takav pristup interni je sustav treninga i edukacije”, rekao je Mario Jušić, voditelj ljudskih potencijala u McDonald’su.

Tagged