boutique hotel alhambra - hotels and villas - croatia 2020.

Lošinj Hotels & Villas – uskršnji praznici otvaraju otočke hotele 1. travnja

Renomirani hotelski brend “Lošinj Hotels & Villas” s nestrpljenjem iščekuje povratak gostiju ovoga proljeća u svojim luksuznim hotelima s pet zvjezdica. Prva prilika za boravak u višestruko nagrađivanom hotelu Bellevue te otmjenom Boutique Hotelu Alhambra su ovogodišnji uskršnji praznici, budući da hoteli svoja vrata otvaraju 1. travnja.

Goste koji preferiraju najvišu razinu ponude i žele posjetiti komadić raja skriven u uvali Čikat na Lošinju očekuje sjajna Easter Splendour ponuda.
Otok Lošinj je poznat po stoljetnim borovim šumama i bogatstvu biljnih vrsta pa ne čudi da se nalazi na samom vrhu “bucket” lista za proljetna putovanja i uživanje u prirodi, čistom zraku te wellness i zdravstvenim programima.


Proljeće je godišnje doba koje na ovaj otok vitalnosti tradicionalno privlači i veliki broj gostiju iz Hrvatske. Upravo tada budi se autohtona priroda koja Lošinju daje posebnu čar i opravdava njegovu titulu klimatskog lječilišta. Ljekovitost otoka sačuvana je do danas, a lošinjski zrak nadaleko je poznat, jer je prožet najljepšim mirisnim notama. Prirodna aromaterapija otoka Lošinja potpuno je besplatna i dostupna svima, a uživanje u njoj upotpunit će boravak u jednom od LH&V-ovih luksuznih hotela.

Savršen odabir je upravo hotel Bellevue u čarobnoj uvali Čikat, koji se ističe raskošnim interijerom i osjećajem luksuza koji stvara kod gostiju već pri samom ulasku u hotel. U posebnosti kojima se ovaj hotel može pohvaliti spada i mondeni Bellevue Spa Clinic, koji nudi sveobuhvatni ekosustav wellnessa za transformacijske rezultate s dodirom glamura.

Jedinstveni pristup integrira najbolje od najnovije visoke tehnologije za beauty terapije sa klasičnim wellness tretmanima

Ovo izvanredno wellness utočište idealno je za bijeg u detoksifikaciju sa stilom ili samo opuštanje i punjenje baterija, stoga ne čudi da je prošle godine osvojilo nagradu Croatia’s Best Hotel Spa na World Spa Awardsu.
Laganim korakom od Bellevuea šetnica koja se proteže cijelom uvalom Čikat vodi do raskošnog Boutique Hotela Alhambra.

Povijesni šarm profinjene secesijske arhitekture okružene pažljivo oblikovanim perivojem skladno je spojen sa suvremenim dizajnom, zbog čega interijer Alhambre odiše intimnom toplinom i diskretnim luksuzom. U ovom prekrasnom hotelu je sve, od sobe do plaže, podređeno ugodi i udobnosti gosta. Gurmani koji dođu u lošinjsku Alhambru oduševit će se vrlo istančanim fine diningom, kojeg karakteriziraju probrane sezonske i lokalne namirnice.

Lošinj Hotels & Villas otvara i Vitality Hotel Punta

Objekt je dio LH&V-ove kolekcije Classic Collection, koji se nalazi na drugom kraju otoka, u Velom Lošinju, također će poželjeti dobrodošlicu gostima od 1. travnja. Vitality Hotel Punta je prvi certificirani bezglutenski i anti alergijski hotel u Hrvatskoj, što znači da su briga o zdravlju, navikama i potrebama gosta ovdje uvijek na prvom mjestu. Punta nudi i program plućne rehabilitacije, sauna zonu i novi fitness centar s panoramskim pogledom na more i infinity bazenom te vrhunsku opremu za vježbanje na otvorenom.

LH&V je pripremio posebnu proljetnu ponudu kako bi poželio dobrodošlicu gostima koji se vraćaju na predivan otok Lošinj kako bi uživali u najljepšem godišnjem dobu. Aktualne ponude i programe brenda Lošinj Hotels & Villas provjerite na losinj-hotels.com.

hotel bellevue - lošinj hotels and villas - croatia 2020.

O brendu Lošinj Hotels & Villas

Krajem 19. stoljeća Lošinj je zbog svoje jedinstvene mikroklime i bogate prirode prepoznat kao ljekovito mjesto poznato po bogatoj prirodi, kristalnom moru i čak 2600 sunčanih sati godišnje. Smješteni u uvali Čikat, usred borove šume, portfelj hotela Lošinj Hotels & Villas obuhvaća kolekciju koja se može pohvaliti s dva hotela s pet zvjezdica, hotelom Bellevue i Boutique Hotelom Alhambra te tri luksuzne privatne vile (Vila Augusta, Vila Mirasol i Vila Hortensia) – idealno za bijeg, aktivni i obiteljski odmor te još mnogo toga.

Klasična kolekcija brenda sastoji se od hotela Aurora 4* i obiteljskog hotela Vespera 4* koji su smješteni iznad Sunčane uvale u Malom Lošinju. Smješten uz grad Veli Lošinj, Vitality Hotel Punta jedan je od prvih gluten-free certificiranih hotela i pogodan je za one koje pate od astme i alergija, a nudi jedinstveni program plućne rehabilitacije, sauna zonu i novi fitness centar s panoramskim pogledom na more, kao i vrhunsku opremu i prostrane terene za vježbanje na otvorenom.

Tagged